Två roliga händelser !

Har ju jobbat idag i snöstormen. En sista arbetsdag denna veckan. Under veckan har jag lyckats med bedriften att gå och lägga mig ganska tidigt för att jag ska upp 03:15 på morgonen dagen efter. Men igår kom jag i säng lite för sent och de var inte roligt att kliva upp i morse för de blev faktiskt så att jag nästan försov mig. När klockan ringde 03:15 så klev jag inte upp utan låg kvar och ni vet väl va lätt de är att somna om då. Jag vet inte om jag gjorde de, men jag låg kvar i sängen lite väl länge. När jag tittade på klockan igen då var hon helt plötsligt 04:25 och jag upp som helvete för jag började ju om en kvart.

Jag fick på mig kläderna, gav Mimmi mat och sen snabbt som f*n ner för trapporna och sen sprang jag genom stan som skjuten ur en kanon. Jäklar vilken energi man får när man verkligen måste ha den. Jag kom in på jobbet 1 minut innan de var dags att börja och då kände jag mig nöjd. Tänk att jag kan springa så fort. De trodde jag inte om mig själv.

De gick bra att köra trots snöstormen idag. De kom dessutom på en äldre man på bussen och när han fick se mig så sa han: TJA DANNE ! Jag blev väldigt förvånad för äldre män brukar väl inte säga Tja? Att han sen också sa Danne gjorde mig ännu mer förvånad, men han läser säkert min blogg. Första gången var de kan jag säga som en man av den äldre generationen, som jag inte känner hälsar på mig genom att säga: Tja Danne !

En annan sak som jag tycket var kul idag och som gjorde mig väldigt glad länge efteråt de var när en dam av också den äldre generationen kom fram till mig och sa att jag körde bra trots den snöyran. Tack för en underbar resa typ sa hon och sånt gör att man blir väldigt glad som bussförare i flera timmar efteråt.

Nu är de skönt att de är helg. Jag vet inte vad jag ska hitta på. Gör jag något så blir de något spontant. Är de någon som vill hitta på något får ni jättegärna höra av er. Nu har helgen börjat och jag hoppas ni får en riktigt trevlig helg !

Kram..


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE