Stressig förmiddag och lång arbetsdag.

 
Hemma igen efter en lång arbetsdag och snart är denna dagen slut och nu är jag glad för de. Dessutom stressade jag runt mycket i förmiddags. De var mycket jag ville hinna med och jag tror jag gjorde de också ?

1.Tvätta.

2.Handla.

3.Vardaglig "trök" göra här hemma.

4.Äta lunch.

5.Fixa mitt sk inresebevis till USA. 


 Inför New York resan i september är faktiskt mycket redan klart och de känns bra för då kan jag lägga mera kraft på den resan som jag vill göra efter New York. Där är just nu egentligen ingenting klart. New York resan behöver jag kanske bara spara ihop lite mer fickpengar. Jag har inte betalat flyg och hotell än men de är bara för att jag inte har fått någon räkning. Jag har heller inte riktigt kommit på vad jag verkligen vill göra i New York, men jag vet vad jag vill se och de känns som att de blir mycket att göra med de.

Tredje resan har jag tittat lite på. Jag funderar kring en hel del städer. Mest i europa, men de finns även andra alternativ i andra världsdelar också som skulle vara intressant. Rundresa i någon land tittar jag också på, men de känns som att de blir en stad på min tredje resan också. Att jag fixar de känner jag mig ganska säker på. De är nog de som gör att detta är så roligt att sitta och planera ! De känns väldigt lyxigt att känna att man förmodligen klarar att hur lätt som helst dra på tre utlandsresor under ett och samma år. Ok, lite måste jag kämpa och de är inte mycket oförutsett ekonomiskt som få hända för då är risken stor att jag misslyckas. Men de finns ingen anledning att oroa sig för de nu för under hela min planering inför mina resor i år så har allt gått klockrent, och varför skulle de inte bara fortsätta att göra de? Dessutom känner jag mig motiverad och taggad till "tusen". Vem skulle inte vara de när man "frossar" i lyxhotell och sevärdheter världen över och inser att man har råd. Häftigt, att bara kunna välja och vraka !!!!!!!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE