Skönt att bara vara ledig.

Sitter här och funderar mest. Äntligen känner jag att jag verkligen kan koppla av fullständigt och inte göra någonting. Funderar gör jag ju alltid och jag mår bra av de för jag funderar bara på roliga saker.



Jag har fattat ett beslut för längesen att jag skulle resa och nu känns de beslutet väldigt bra. Ett beslut kan verkligen förändra mycket. Inte från början, men om man tänker på vad mycket jag har gjort sen jag tog beslutet om att resa mycket i år så är de ganska stor skillnad om man jämför då och nu.

Allt känns bra i detta och jag tror på mig själv och att jag ska klara att nå mitt mål. De finns en del annat som jag också vill göra. Efter detta med mina resor så får jag se vad jag fattar för beslut om att göra sen. De är mycket jag vill göra innan jag blir för gammal för att inte orka göra något alls. Så länge jag är frisk och kan dra in pengar så ska jag nog kunna förverkliga 3-10, kanske ännu fler drömmar som jag går runt och drömmer om. En frisk Danne som drar in pengar kan verkligen förverkliga sina drömmar bara jag har en bra strategi för hur jag ska lyckas.
Har man en bra strategi så tror jag man kan lyckas med väldigt mycket och gör man inte de så har man förhoppningsvis lärt sig något på att man försökte förverkliga sin dröm.

Ge aldrig upp din dröm och låt inget hindra dig från att försöka förverkliga den !

Kram..

 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE