Sitter här och stirrar..

Hej ! 

Hemma då efter en lång arbetsdag. 
Nu sitter här och stirrar på skärmen och samtidigt vet jag egentligen inte vad jag tänker på ? En och annan trevlig snäll person från idag kanske. Eller så kanske jag sitter och tänker på någon person som jag tycker synd om.

Jag tänker såklart också mycket på resor. Min 3:e för i år  framförallt. Jag har ingen aning egentligen ? Jag får en tanke och så kollar jag vidare på de. När jag har kollat upp tex lyxhotellet som har 5 sjärnor så tänker jag att detta blir de nog efter New York och så funderar jag kring de. Men helt plötsligt kommer jag på något annat. En anna stad i ett annat land och så kollar man lyxhotellen eller något annat och så vet man inte vad man vill sen !

Så är de.... Jag ändrar mig hela tiden, kollar nya saker och de är väl bra att man är flexibel och inte bara bestämmer sig för något sådär...? Boendet känns viktigt. De vill jag lyxa till denna gången. Annars vet jag inte riktigt vad jag vill !

Land ???
Stad ???
Vad vill jag göra ???
Vad vill jag se ???De är i alla fall jätteroligt i alla fall att sitta såhär och titta på alla möjliga städer och 5 sjärniga hotell världen över. Här är två alternativ, men de finns såklart många många fler som jag tittar på... 


http://www.galahotels.com/detail.aspx?hotelid=4638&sr=gg&gclid=CPn0nMznjacCFZMK3wodG2cZdw
http://www.hotels.nl/amsterdam/okura/pictures/De är häftigt att känna att detta kan bli verklighet. Bara jag är noga när jag befinner hemma  i vänersborg !

Kram..Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE