Nu är jag hungrig !

Ska ta mig ut och köpa något och äta. De är fint ute med sol fast några minus grader. Jag har fått städat här hemma och de går ganska fort bara man sätter igång. Jag tittar såklart på tredje resan och jag kommer närmare och närmare ett beslut. Fast de är så jäkla långt kvar och de är många bitar som måste falla på plats för att de överhuviudtaget ska bli av. Jag funderar nästan på att ge upp för de känns så långt borta på något sätt ...
Fast jag kämpar på ändå för jag tror de är värt de..
 De ska också fyllas i några uppgifter på nätet innan man åker till USA. De är typ en ansökan om  inresetillstånd. (Jag kallar de så) Inga problem att fylla i för de är mycket ja och nej frågor och de frågas typ om du är terrorist eller om du någon gång har åkt fast för innehav av droger  och sånt. Jag har svarat på alla dessa frågor. De kostar också att få denna ansökan behandlad.
14 dollar tror jag de va ..? De går bara att betala via nätet med kreditkortet om jag fattar de hela rätt. Mycket regler och sånt, men så är de. Bara att gilla läget och kämpa på igen. Nu måste jag väl ändå inte ha något mer att göra med New York resan mer än att se till att jag har pengar när jag taggar dit?De finns säkert mer. De vore konstigt annars, men de  får jag ta tag i när de ev kommer ..
Nu blir de mat. Ut ska jag och hämta. Får se vad de blir ??

Kram...Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE