Hemma igen och de känns skönt.






Hemma igen efter en arbetsdag som ibland kändes lite jobbig. Sådana dagar har man ibland där inte allting går lätt och smidigt. Men så är de ju. De kan inte alltid vara lätt att jobba och slita. Haha..

Nu känns de annars ganska bra. Lite mat i magen har jag fått, men de blir nog ingen promenad som jag hade tänkt.  Får ta de imorgon istället.



 Jag har räknat lite igen på mina resor och nu känner jag för första gången på länge att jag har full kontroll på de och de innebär nog att jag inte behöver räkna så mycket mer. De jag behöver göra är ju såklart att spara pengar. Men jag vet nu mer exakt hur mycket jag behöver lägga undan som minst varje månad för att kunna förverkliga min dröm i år. Så några större uträkningar behöver jag inte göra mer framöver. De är bara att i fortsättningen betala dom räkningar jag har och sen lägga undan på drömkontot varje månad. Jag vill naturligtvis lägga undan mer än vad jag har planerat, men lägger jag undan exakt dom pengar som jag har tänkt (de får inte bli mindre) då ska jag kunna hitta en 3:e, helt ok resa att åka på i år. 





Jonas
02 February, kl. 22:33 | Blogg;

Kartongen är tillbaka :/

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE