De känns ganska skönt att drömma sig bort.

Hej !

Sitter här och gör ett litet nattinlägg. Är ganska trött efter en lång arbetsdag. Men allt har gått bra och jag har inga problem med att jobba långa dagar. Imorgon är nya tag  Jag börjar ungefär klockan 18:00 så sova ut hinner jag ju att göra imorgon också.





Annars funderar jag mycket på mitt resande. Tänker mycket New York nu och jag har svårt att låta bli att säga till alla att jag ska "tagga" dit i sepetember. Lite barnsligt kanske, men jag är bara så glad för att jag ska få komma dit. Dessutom har jag hur många lösningar som helst inne i mitt huvud på hur jag enkelt "sätter" även en 3:e resa i år. Jag vet inte riktigt vart jag vill än, men jag vet när jag vill åka och de är i December. De kan vara så bra att jag vågar boka debn 3:e resan redan till sommaren, men vi får se hur de blir och jag måste ju först bestämma mig för vart jag vill åka. Spännade och roligt är de och jag har väldigt svårt att inte gå runt och drömma om de dagligen.

De som också känns bra i detta de är att jag är inte rädd. Jag menar att jag är inte rädd för att misslyckas med mina resplaner. Jag har redan vart i Thailand och de finns nästan inget som tyder på att  New York resan inte ska bli av nu när den är bokad. Två resor på ett år är ju bra gjort att ha genomfört tycker jag så misslyckas jag med den 3:e så blir jag nog besviken, men jag behöver inte vara rädd för ett misslyckande för blir de två långa utlandsresor på ett år är ju inget att skämmas för att man "bara" lyckades  genomföra.

Jag är heller inte rädd för vad andra ska tycka om att jag reser mycket. Jag har faktiskt fått kritik av en sur och bitter människa som tycker att jag kastar bort mina pengar och att de hade varit bättre att göra något annat för dom. De tycker inte jag och de är jag som bestämmer över mitt liv och jag vill genoföra min dröm detta året. Nu kan jag göra de och då väljer jag att försöka göra de oavsett vad andra tycker och tänker.

Skulle jag misslyckas med detta så blir jag nog besviken. De kan hända, men de är inte mycket som talar för att jag ska misslyckas. Sjukdom skulle kunna hindra mig från att resa. Men de är de enda som jag kan komma på som skulle kunna stoppa mig från att bränna av tre resor i år. Jag får ibland en tanke på att nöja mig med två resor och strunta i den tredje, men den tanken försvinner rätt snabbt och så drömmer man om en 3:e resa i December. De är då jag vill åka igen efter att jag har varit i New York. 

Detta känns väldigt skönt och hur häftigt som helst att tänka på detta. Jag är inte rädd och de är inte mycket som kan stoppa mig nu.

Kram..





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE