Dom flesta kan nog men gör de inte.

Jag gick upp ganska tidigt idag. De gjorde att jag hann med väldigt mycket på ganska kort tid här hemma. De var vardagliga saker men de kändes väldigt bra att hinna allt på en förmiddag och sen kunde jag slappa resten av dagen. Jag hinner alltid med mer under en förmiddag om jag stiger upp tidigt. Jag tror de beror på att på morgonen kollar jag inte alla mail jag har fått för jag har inte hunnit få några. Jag sitter mycket framför datorn, men på morgonen så är oftast inte mina "favvobloggar" uppdaterade så jag blir inte sittande och läser.  På morgonen ringer heller aldrig telefonen så då blir jag inte sittande i den utan jag kan helt enkelt göra annat. Jag behöver aldrig tidigt på morgonen gå ut på stan och handla något för alla affärer är inte öppna än och de lilla jag handlar i i mataffären de kan jag ofta vänta med. Dessutom lagar jag ju aldrig mat hemma så jag behöver tex inte tänka på att ta fram något i frysen som jag sen ska laga till.

  Gå upp tidigt kan tycka vara bra. Jag vill också vara den där killen som ofta gör de. Jag vill gå upp tidigt efter en god nattsömn och känna att äntligen drar en ny dag igång. Ofta ligger jag kvar i min sköna säng fram till typ lunch. De känns inte helt fel de heller, men jag kan bara glömma att jag får något vettigt gjort här hemma efter de. Dom flesta människor kan göra detta ofta så även jag. De känns ofta bra bara man kliver upp ur sängen och står upp en stund. Bara man har fått sova 8 timmar eller mer så är de verkligen inga problem att snabbt bli pigg och ta tag i dagen. Jag ska försöka att göra detta oftare fast ibland är de inte så lätt eftersom man är ganska slut efter en arbetsdag där man har klivit upp 03:00 på natten för att gå till jobbet vid 04:00 och inte kommer hem förrän kanske 14:00. Så ser de ju ut för mig ganska ofta och de är svårt att då känna sig tex pigg och glad.

 
Något annat som jag också har funderat på idag och som jag inte riktigt har kunnat släppa de är ett telefonsamtal med en mamma som berättade stolt att de går väldigt bra för hennes dotter i skolan. Hennes dotter hade idag tackat sin mamma för den hjälp som hon så ofta får med läxor och så. De där kan många föräldrar göra men många gör de nog inte? Alla föräldrar kan hjälpa sina barn med skolarbete. De tror jag stenhårt på för de spelar väl ingen roll vilket utvecklingsstadium barnet har nått? Den hjälp dom får är ju bra oavsett om man är sen i utvecklingen eller inte.  Alla barn är ju olika där, men den hjälp dom får av sina föräldrar är ju säkert bara bra sålänge barnet känner stöd i detta och inte press. Dessutom tror jag att går de bra i skolan så lyckas man med mycket annat också här i livet och en förälder vill väl inget hellre än att ens barn ska bli lyckliga.

Med dessa tankar säger jag godnatt. Imorgon är de en ny arbetsdag innan vet jag inte riktigt vad jag har att göra för jag har fått gjort de mesta idag så jag kanske kan ta en riktigt slappar förmiddag innan  de är dags för jobb? Eller så kliver jag upp tidigt och tänker att livet är allt bra underbart att leva och vara frisk !

Kram..





Andreas
02 February, kl. 12:56 | Blogg;

Undrar bara vilka som är dina "favvobloggar"?

Du kanske kan länka några?

/ Andreas

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE