2011 02 12

Tjena !

Soligt och lite kallt här och då är de ett bra promenadväder. Har varit ute en stund på morgonen och de kändes friskt och härligt.







Idag är de lördag och de känns som om jag kommer att ta de väldigt lugnt hela dagen. De blir väl så att jag går och plockar lite här hemma. Kanske läser jag någon bok, tittar på någon film. Jag kommer säkert någon gång idag titta mer på mina resor. Såg på blogg.se, startsidan att de var något om New York, de kan ju vara värt att kolla in.


  Planeringen av tredje resan är också igång. Än så länge har jag inte bestämt vilken plats på jorden jag vill åka till. Jag tror att de blir en stad och jag tänker nog just nu på kanske 4-8 olika. Jag väger för och nackdelar mot varandra. Kollar hotell, känner att jag vill bo riktigt lyxigt på den sista resan. Boendet känns viktigt på denna resan sen vad jag gör och ser spelar mindre roll så länge de finns något att göra och se.  I Thailand fanns de mycket att göra och i New York finns de mycket att göra och se. Så de spelar inte så stor roll på den tredje, men jag vill bo riktigt bra. De ska jag verkligen försöka fixa till denna gången.

Kram..





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE