2011 02 01

Godmorgon !

1:a Februari idag och jag har sovit gott i natt också. Idag har jag jobb och de enda jag gör innan de är att käka lunch. 


 Igår bokade jag en resa till New York och nu är de 7 månader kvar tills jag reser. De är långt kvar, men de är skönt att jag nu har bokat och gjort allt klart. Jag har funderat mycket kring min andra resa så de känns mycket bra att jag nu har bestämt mig. Jag har hela tiden varit ganska säker på att jag ville åka till USA. Men jag visste hur jag skulle lägga upp resan. Jag hade några olika alternativ som jag funderade kring innan jag bestämde mig.

1. Tagga till New York och vara där några dagar för att sen dra vidare med tåg till Washington.

2. Tagga till New York och sen Las Vegas.

3. Tre stora städer ! New York, San Francisco och Los Angeles !

4. Åka lite runt i USA och sen dra till Canada.


Inget av detta blev de för jag måste också tänka på att jag ska genomföra en tredje resa i år. Så jag valde att stanna i New York och inte resa någon annanstans. De känns rätt just nu ...

När de gäller boendet i New York så var de mycket funderande kring de också. Ska jag när jag ändå är i New York lyxa till de lite exrtra och ta in på 5 ***** hotell ? Dricka champagne och kanske till och med åka limousine. Nej kände jag tillslut. Hade de bara varit en resa i år så hade jag nog lyxat till de, men nu får de bli ett vanligt standard hotell som är som vilket som helst. De ligger i ett bra läge med 1/2 kvarter ifrån Brodway och Times Square så de känns helt ok. Dessutom har hotellet allt man behöver för 9 dagar i New York. Inga 5 sjärnor direkt, men väl 2 och de duger absolut.


De finns säkert mycket att se och göra i New York ! Här får jag 13 tips på vad man kan hitta på ..



De är långt kvar till denna resa  så jag får vara hemma ett tag och kämpa på med allt. Viktigt att jag fortsätter att vara noga med min ekonomi. Dom pengarna som jag har sparat får jag inte röra och sen är de bara att fortsätta spara mer pengar så att de blir en tredje resa också.





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE