Nattblogg !

Hej på er !
Jag sitter uppe fortfarande. Jag sitter och skriver lite inlägg om hur detta året har varit. Detta år 2011 har ju varit ett av dom bästa i mitt liv. Jag har mycket roligt att se tillbaka på. Inläggen jag skriver kommer jag inte att publicera förrän nyårsafton. De blir den stora tillbakablick dagen på min blogg.
När jag summerar året så är de med lite vemod. Jag är naturligtvis glad för mycket, men tex när jag sammanfattar mina resor så skriver jag denna gången ganska mycket om de som jag inte har berättat om så mycket tidigare. De finns vissa saker som lätt blir känslosamma när man tänker tillbaka på de.

Året 2011 har varit bra. Svårt att inte tycka de. Nu väntar snart ett år där jag inte vet så mycket om vad som kommer att hända. De viktiagste just nu är att spara pengar. Jag funderar inte så mycket eller längre fram. Jag vet ju vad jag vill göra när jag har fått ihop pengarna. De ju renovering som gäller. Men jag har just nu ändå inte tänkt så mycket kring de mer än att jag vill få loss pengar. Sparar jag i den takten som jag gör nu så tror jag att jag har dom pengar som behövs i slutet på maj 2012.   

De blåser rätt ordentligt utanför mitt fönster. Vinden tar tag i något som först får mig att tro att de springer hästar utanför. Men så är de naturligtvis inte. De har varit skönt att vara ledig och jag är de en dag till. Sen jobbar jag några dagar och så är jag ledig ingen. Jag har haft en ganska behaglig period av jobb blandat med ganska mycket ledighet ett tag nu. Rätt skönt är de att känna att man inte bara jobbar och jobbar.

Nu ska jag göra mig i ordning för natten. I morgon får de iallafall bli en PW. Nu ska jag sova.








Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE