Julhelgen har väl börjat och I Love Dannebloggen.

Julhelgen kan man väl säga har börjat. I några dagar nu bör man koppla av fullständigt. Försöka för en stund att glömma alla bekymmer och besvär. Alla problem i samhället och ute i världen. De är oändligt massa tjat om allt möjligt som måste bli bättre, men jag tycker att under julhelgen eller varför inte resten av året så kan man glömma allt och bara se till att ha de bra nu under jul och nyår. Mysa, äta god mat och bara vara. Glöm alla gråa stunder. Låt dom bara försvinna. Glöm varje vardagsblunder som du tidigare hade begått.
Ser ut som jag har två olika färger på mina sockar. Så är de naturligtvis inte ..
Jag har tvättat och gjort lite vardagliga saker här hemma. När jag var nere i tvättstugan så fick jag se en sak. Tänk att man aldrig slutar bli förvånad. Jag tror jag kan hitta Dannebloggen överallt? I detta huset bor en hel del. Jag är väl inte en person som pratar mycket med mina grannar. Jag säger naturligtvis hej och nu blir de ju mycket God Jul och så. Men jag har aldrig snackat blogg med någon här i huset. Jag trodde att ingen av mina grannar kände till att jag blogga, men idag i tvättstugan fick jag se att jag hade fel.
På den almanacka som hänger i tvättsugan är de någon som har skrivit I DANNEBLOGGEN. Förvånad blir man för jag trodde inte att de fanns någon av mina grannar läser min blogg. Dom flesta i detta huset där jag bor tillhör  liksom inte i den kategorin av människor som läser bloggar. Men de finns ju förmodligen någon och jag anar ändå vem de kan vara som har skrivit detta. För jag är ganska säker på att de är någon av mina grannar för vi är ju dom enda vad jag vet som har nyckel till tvättstugan. Kul att Dannebloggen sprids överallt. Detta är ju mycket roligare att läsa i tvättstugan än någon arg lapp från någon som annars brukar vara så vanligt i en gemensam tvättstuga. Jag kan lova att de är inte jag själv som har skrivit de utan de är faktiskt någon annan.





Jonas
12 December, kl. 12:17 | Blogg;

Det är en brud handstil, tycker du ska fråga efter hennes Mob så här i juletider:)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE