Tror de är dags nu?

De är någon grad minus ute. Jag är glad att jag är inne. Jag har nu ikväll suttit här och gosat med Mimmi. Jag har badat henne lite och så har hon fått lite frukt och grönt. Jag har fått gjort mycket idag. Städ och tvätt  under förmiddagen och lite träning under eftermiddagen. Lite småfix nu kväll har de blivit. De hänger fortfarande lite tvätt på en och annan stol här i lägenheten som inte har torkat än, men annars har jag allting  på plats, där jag vill att de ska vara. Rent och fint och ordning och reda i mitt hem. De är så jag vill ha de och nu har jag det.
Annars denna kväll så har jag såklart mycket tankar som snurrar i huvudet. Såklart är de detta med renoveringen. Om jag ändå nu bara kan bestämma mig att nu gör jag detta ! Jag tror att de är dags för de nu. De har varit på gång tidigare, men inte blivit av. Jag borde såklart ha renoverat och så innan jag flyttade in här. Jag tänkte på de, men jag kom fram till då att jag nog inte hade råd att göra så mycket. De jag ändå gjorde de var att jag målade lite i köket. Jag hade också golvläggare som helt enkelt fixade lite nya golv i sovrummet och hallen. Men de var allt jag gjorde. De kostade väl samanlagt kanske 5000 kronor. Efter detta har jag bara bytt ut kyl och frys en gång, annars ingenting mer än någon ny möbel kanske. Man kan undra varför jag inte gjorde mer innan jag flytta in. De enkla svaret är att då såg jag inte att jag hade råd med mer än de jag gjorde. Dessutom hade jag satt in 20 000 kronor själv på köpet av lägenheten. Jag betalade alltså 20 000 själv och lånade till resten av köpet. Jag kände  bara då att jag har inte råd med mer.
Efter detta så kom de en period till bara något år efter. Jag lyckades dra in ganska mycket pengar på en och samma månad. Jag tror att för dom pengarna hade jag kunnat renovera ganska mycket för här hemma, men jag gjorde inte de. Jag vet ärligt talat inte vart pengarna egentligen tog vägen. Men jag hoppas jag hade kul för dom iallafall.
En gång har man inte råd och en gång så gör man något annat istället, fast vet inte vad. Man kan väl också säga att jag hade kunnat fixa ganska mycket i år om jag inte hade rest. Men naturligtvis så ångrar jag inte mina resor. Jag hade otroligt kul och fick uppleva mycket på några platser på vårat jordklot.
Minnen för livet och jag är nöjd med detta. Mycket pengar gick och jag hade mer än väl kunat renovera här hemma istället, men jag valde att resa. Frågan jag ställer mig själv är: Om jag inte hade rest skulle jag då ha valt att renovera eller hade jag bara gjort något helt annat, vad som helst, men inte förverkligat någon dröm???Meningslös fråga att ställa för jag kan ändå inte veta svaret.
När jag nu har rest mycket i år så känns de ändå som att de är rätt läge att ta tag i detta med renoveringen och de känns rätt att börja med köket. Jag är ju inte så sugen på att resa igen. Efter att ha haft en period  där jag inte hade råd att renovera, en period där jag hade råd men inte gjorde de och en period där jag har rest mycket (i år) så känns de som de är dags nu att renovera. Som de ser ut just nu så är de pengar som jag måste få loss. Till jul kommer jag nog att ha så de nästan räcker till halva köket. Låter jag de gå några månader in på 2012 också utan att spendera för mycket på annat  så har jag pengarna till detta kök i mars eller april nästa år, jag tror de. Jag vet inte om jag kommer att göra de eller om jag ens kämpar på för att försöka fixa de. Jag borde orka kämpa på för de handlar ju om mindre än ett halvår sen kan jag dra igång. Jag känner mig ganska redo för detta. De känns rätt att satsa lite på mitt hem nu. Jag behöver ju inte bry mig så mycket sen när detta väl är klart. Efter fyra utlandresor och en Stockholms resa så borde jag vilja vara hemma ett tag. De bara de att de är lite för tråkigt projekt liksom. Lite för vuxet och jag tror inte jag vill bli riktigt vuxen. Men gör jag inget nu så blir de väl snart akut samtidigt som jag aldrig får detta med renoveringen ur min skalle. För min egen skull så ska jag fortsätta kämpa på. De är framförallt tålamod jag måste ha. Några månader av bara sparande, de ska jag väl kunna fixa?





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE