Jobb går bra men en del annat känns tufft nu.

Hemma från en dag av arbete och allt känns bara bra. Gå upp på morgonen inga problem. Man får kämpa på med arbete, men de känns bra att de går lika lätt att jobba tidig morgon till tidig eftermiddag som de gör att köra eftermiddag och kväll. Trodde denna vecka skulle kännas riktigt tung innan den börja. Men mina första 2 dagar av arbete med tidig uppgång har gått hur bra som helst. Skönt att de går bra och känns bra att jobba när man tillbringar så mycket tid på jobbet.
De är skönt att de känns bra med jobb och så, men de är mycket annat som går trögt. Träningen tex.
Jag kör på med träning och rörelse. 2-3 gånger i veckan. de enda positiva är väl att jag kör jut 2-3 gånger i veckan med någon form av träning eller bara promenader. Annars känns de mest tungt och de är inte roligt. Jag känner mig inte i form. Jag har svårt att fokusera. Tänker mest på annat när jag kör. Mest kämpa och jag kommer liksom ingenstans. JAG STÅR LIKSOM KVAR PÅ SAMMA STÄLLE.


Sparandet av pengar ?
Känns jobbigt, men jag känner glädje över att jag har bestämt mig vad jag vill göra med pengarna som jag sparar ihop. Nytt kök satsar jag allt mot och jag tror att jag kommer att lyckas få ihop pengar någon dag nästa år iallafall. De som käns lite jobbigt de är att de är en bit kvar och de känns inte nära även om jag är optimist och tror att jag fixar detta på mindre en ett halvår. De är inte så mycket, men de känns ändå så. Men jag vill verkligen så jag tror jag kommaer att fixa mycket av dom problem som kan uppkomma på vägen mot detta med ett nytt kök ! Jag ger f*n inte upp.





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE