En söndag kväll som denna.

Jag sitter här och har många olika tankar. Konstigt att de inte snurrar i huvudet mer än de gör på mig? Så mycket som jag grubblar om allt möjligt. De jag funderar på ligger både bakåt och framåt i tiden. Jag har gått igenom min blogg. Jag kollade vad mina inlägg har handlat om under detta året. De är märkligt att titta tillbaka och läsa de man skrev för tex 8- 10 månadersen. Man tänker: Skrev jag de eller varför oroade jag migg för de ?De var mycket resplaner och hur jag skulle göra för att få loss pengar. Jag kände mig osäker på om jag skulle klara detta även om jag kände någonstans att om allt går som jag har tänkt mig så fixar jag min dröm. Såhär efteråt kan jag känna de jag har gjort som relativt lätt att fixa, men de är klart att de kändes tufft i början av året.

Lite samma är de ju nu ! Jag är i början på mina renoveringsplaner. Jag har långt kvar innan jag är klar, men de känns som att jag borde klara att fixa detta om inte något oförutsett händer. Fast om de gör de så vad skulle de då vara som inte har med lägenheten att göra? När jag kämpade för resorna så var jag rädd för att något skulle hända här hemma. Tex kyl, frys går sönder eller spisen. De kan hända något i badrummet som ger mig en stor kostnad. Typ så tänkte jag då innan resorna. Nu tänker jag så också de är ju bara de att om något händer här hemma så har jag ju ändå renoveringsplaner som gäller min lägenhet så de gör ju inte så mycket om något händer, jag ska ju ändå fixa detta. Allstå de känns som att jag kan fixa detta ganska snabbt och enkelt. Målet är att göra någonting på lägeneheten nästa år. De kan bli köket eller något rum eller kanske en förändring i badrummet. Jag kämpar mot en helrenovering av köket, men de kan bli något annat också, vi får se? Fixar jag någonting nästa år här hemma så är jag nöjd. De kan tex bli köket och sen efter de så drar man kanske på en ny resa. De optimala vore kanske att resa bort när de renoveras för fullt här hemma. De är ju inte så roligt att bo hemma när detta håller på, men jag kanske kan få bo hos någon annan sålänge. De går ju säkert att lösa.

De känns iallafall som att jag är ganska redo för detta nu. Jag har haft ett späckat år 2011 med mycket resande. Full fart med de mesta. Känns som att de är rätt att nu ta de lite lugnt, bara spara pengar och göra något som jag tror är bra att fixa nu. Jag har ju rest mycket och är just nu inte sugen på de. Jag har många gånger tidigare tänkt och haft möjlighet att renovera här hemma, men jag har inte gjort de. Om jag inte gör något nu, när ska de då bli av? Jag börjar också må lite dåligt av att se allt som de ser ut nu. Jag vet hur nytt och fint jag kan få de. De är lite kämpande och tålamod som krävs i ett par månader och sen har jag pengarna. Jag borde fixa de och de känns som de är rätt läge att försöka göra de nu.






Paula
12 December, kl. 22:50 | Blogg;

Hey Danne!

Jag undrar en sak, hur mycket tjänar du på bloggen? Hur många läsare har du? :)

Kram!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE