Elin, Jimmie och Peter.

2011 är ju såklart ett år som jag kommer att minnas som ett resår. De vore väl konstigt annars. Men de finns såklart mer  detta år som jag naturligtvis inte kommer att glömma. Jag var ju med i radio. P4 morgon i P4 Radio Väst. Detta var något som var jätteroligt att få vara med om. De pirrar fortfarande i magen på mig när jag tänker tillbaka på hur de kändes. Jag blev lite förvånad när jag såg att Elin Fredriksson hade skrivit ett mail till mig och frågat om jag ville vara med i radio. Men jag tyckte naturligtvis att de skulle vara roligt at få vara med.
När jag kom till "radiohuset" och ringde på dörren så presenterade sig en man vid namn  Peter Olsson.  Han frågade direkt om de var jag som var Dannebloggaren.
Jag fick hänga av mig och sen sitta ner och vänta lite innan jag skulle få träffa Elin som var en av programledarna denna morgon. Peter frågade mig om allt möjligt medans jag väntade. Han sa dessutom att jag behöver inte vara nervös för dom som ska intervjuva dig är inte farliga. Inte farligare än vad jag är, sa han.  Sen när jag hade suttit en stund så kom Elin ut och sa: Tjena ! Res på dig så går vi in. Jag kom in i studion och där fick jag träffa Jimmie. Dom frågade precis som Peter hade gjort  om de kändes nervöst såhär innan. Jag vet inte om jag egentligen var så nervös? Jag sa iallafall att de kändes bra och de gjorde de, men de är klart lite pirr i magen hade jag ju.
Man kan  ju lugnt säga att jag blev väldigt väl omhändertagen under hela min vistelse i "radiohuset" Jimmie och Elin började ställa lite frågor om bussförar jobbet. Jag var väl inte riktigt beredd på de, men jag svarade så gott jag kunde. Jag minns den sista frågan som jag fick om mitt jobb. Elin frågade: Ni som är busschaufförer får ni åka gratis buss? Jag svarde ganska snabbt : De får jag inte säga...
Sen fick jag såklart frågor om min blogg också. De var ju därför jag hade kommit dit. När jag har hört på detta i efterhand så tycker jag att jag hade bra svar på de mesta. Enda gången som jag egentligen kände mig riktigt osäker på vad jag skulle svara de var när jag fick frågan om vad jag tycker om att KISSIE verkar har så stor inverkan på ungdomar. Jag kände lite att jag är nog inte rätt person att uttala mig om de så jag sa lite försiktigt: De är ju roligt för henne, men jag vet inte..
 
 
Elin, Jimmie och även Peter var otroligt snälla mot mig under hela min vistelse i "radiohuset". Helt underbara människor som jag kommer att minnas sålänge jag lever ! Jag saknar dom faktiskt ! Så mycket gillade jag dom! Helt fantasiska människor och de menar jag verkligen av hela mitt hjärta.
Dom hörde även av sig någon dag efter min radiomedverkan och jag blev såklart jätteglad för de.
 
Danne! Vad kul att du kom hit till oss! Härligt att höra att du trivdes här:) Lycka till nu och kör hårt med bloggen!
Ha det fint, önskar Peter, Jimmie och Elin.
 
Jag har hittat ett litet videoklipp när alla tre tillsammans sjunger den NYA KOSTERVALSEN:)
 
Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE