Amsterdam 2011 !

Vart skulle jag dra på min andra resa ? De hade jag in bestämt mig för när jag kom hem ifrån Thailand. Jag visste att jag ville till USA en gång detta år. När jag hade kommit hem från Thailand så tog de några veckor så bokade jag en resa till New York. Jag bokade den över ett halvår innan jag skulle åka. Jag vill vara säker på att jag skulle hinna få ihop dom pengar som behövdes till just den resan.

Jag kände under vintern och våren att det är inga större bekymmer att dra in cash. Jag räknade ut att jag skulle lätt kunna dra på en resa innan New York. Dessutom visste jag att de var jobb hela sommaren som gällde. De skulle bli en lång sommar så  jag tänkte att jag måste fixa något innan sommarperioden drar igång annars kommer jag att bli helt förstörd.

Jag funderade på vart jag skulle vilja åka. Vad finns de för alternativ. Jag kollade som av en ren slump på Amsterdam. Jag hittade några riktigt häftiga sk Discoställen. Jag tänkte att dit åker jag då.

De blev några partykvällar på några riktiigt bra "uteplace".  Ganska billigt var de också till min stora förvåning. De jag också gillade med Amterdam var alla desa små mysiga restauranger som låg i alla möjliga små gränder.
Jag gillade Amsterdam så mycket att jag en vecka efter att jag hade kommit hem från New York åkte till Amsterdam igen.

Varför ?
1. Många mysiga restauranger och jag blev aldrig besviken på varken mat eller den service jag fick.
2. Riktigt häftiga sk Discoställen.
3. Ganska billigt när man tänker på att de ändå är en ganska stor stad.







Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE