2011 12 18

En dag av ledighet kvar. Jag har sovit ut ordentligt. Hade en bra kväll igår med en fin vän. De blev ganska mycket snack om nytt kök. Vad ska man tänka på (om jag fixar in dom pengar som krävs).

De är nog bra att planera köket efter hur man vill använda de i framtiden. Får fundera på om jag kommer att laga mer mat om jag fixar ett nytt kök. Jag vill ju att de ska se snyggt ut, de är viktigt för mig. Men de är klart man ska ju kunna använda de också. Min kompis sa iallafall att jag verkligen ska se till att skaffa de senaste inom typ spisar fläkt, ugnar och kyl och frys. Hon har detta och de har kostat lite mer att tex skaffa en spis med Induktionshäll. Men de har varit värt varenad krona.
Återigen fundera jag på om jag kommer att laga mer mat för att jag har ett nytt kök? Spelar kanske ingen roll egentligen för de är ju ändå alltid kul att ha de senaste inom olika prylar. I köket måste ju de vara rätt häftigt att ha ett kockkök typ.. De är iallafall roligt att tänka på de, men först måste jag spara pengar. Jag har kommit ganska långt, men jag har en bit kvar. Men jag ska kämpa och de känns som de går lättare och lättare att kämpa på med detta ju längre tiden går. Nu vill jag ju mer än någonsin fixa detta och de är ju så de ska vara och kännas.





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE