2011 12 15

Godmorgon !
Har satt igång nere i tvättstugan. Nu är den klar att använda. Lite nya maskiner har vi fått och nytt och fräscht har de blivit. Nu kan jag använda 3 maskiner samtidigt och med dom nya tvättmaskinerna går de dessutom mycket snabbare än förut.
Nu blir man ju bara ännu mer sugen på att dra igång renoveringen här i lägenheten ! Tex så skulle jag vilja ha ett sånt här elskåp. Eller vad man nu kallar de ???
Jag  har bara ett sånt där gammalt proppskåp som jag borde ha bytt ut för länge, länge ännu längre sen!


Hur går de att komma igång i den nya tvättstugan ??
Först ska man hitta knappen som tänder ljuset i taket och de var inte lätt. Letade innan jag liksom gick in. Då tändes de automatiskt. Sen gick väl allt bra tills jag skulle starta våran nya fina maskin. Startkanppen ska lysa grönt. När den gör de är de bara att sätta igång. De var ju lätt att ställa in programmen, men svårare var de att starta maskinen. Men jag kom tillslut på att man måste stänga luckan ordentligt.
Knappen lyser sen grönt och då var de bara att trycka på samma knapp (start) så drar de igång. Nu kan jag i framtiden tvätta mycket tvätt och jag kommer lätt att både hinna med allt på kort tid.
OM JAG NU KOMMER PÅ HUR MAN ÖPPNAR LUCKAN TILL TVÄTTMASKINEN FÖR AT FÅ UT TVÄTTEN FÖR ATT SEDAN FÅ IGÅNG VÅRAN NYA TORKTUMLARE?? De blir nästa stora utmaning när äventyret i den nya tvättstugan fortsätter !





Anonym
12 December, kl. 00:37 | Blogg;

automatsäkringar. bättre än proppar.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE