Med bra strategier når man enorma resultat.

Tja !

Detta är Danne. En Danne som just nu mår väldigt bra. Jag har varit ute på en PW idag. Känns bra när man redan mår bra. Känns bra när man inser att snart lever man i den dröm som man har längtat efter.


Om ca 1 timme har jag fått in mina sista pengar innan New York. De innebär att jag håller budget och att jag då är klar med att kämpa in pengar till denna resa. Strategier och fattande av avgörande beslut att kämpa in så mycket pengar som möjligt för att sen kunna ta min liv till drömmen för några veckor under år 2011 de är häftigt. Om en vecka ska jag avsluta de hela. Fast de är inte slutet de är bara början till ännu en fantastisk resa.

I nästa läge kan man ju ta detta ännu längre. Jag har ju på mindre än ett år lyckats få loss 80 000 kronor. En del har jag redan bränt och mer ska de bli. Allt har gått till resor. Jag har haft en bra strategi och min plan har funkat när de gäller att nå målet att få in mycket "cash".  Nu när jag vet att detta är möjligt vad kan jag då inte göra i framtiden. Kan jag få loss 80 000 kronor om mindre än ett år igen? Tänk då kan jag tex under bara några veckor förvandla min klädgarderob för 10 000 kronor. Jag kan köpa en ny dator för 20 000 kronor. Sen har jag 50 000 kvar. Rätt häftig resa de kan bli !! De var ett exempel på en galen idê av så många som snurrar runt i huvudet. Men nu snurrar huvudet runt på en mycket glad Danne!

  

Jag vill nå mina drömmar. Jag vill leva mitt liv på mina drömmar, för alltid.  Om en vecka tar jag mitt liv till en annan nivå. Jag kommer att avsluta min dröm fast de är inte slutet de är början  och jag lever då mitt liv precis som jag vlll i min lilla dröm .


Jag kan i fortsättningen använda mig av strategier när jag vill nå enorma resultat i vad de än gäller. Jag har liksom nu fått bekräftat för mig själv att jag klara av att med en bra strategi få loss 80 000 kronor på mindre än ett år för att använda till resor. My Dream fixar jag. Med en bra strategi tror jag att man kan nå enorma resultat med mycket annat också. Om de så gäller din kropp, din ekonomi, dina relationer, din glädje till livet och ditt välbefinnande. Ta kontrollen över sitt eget liv och leva de som man vill. Så mycket de bara går. En fantastisk känsla !!

Vad är de som kan vara ett hinder för att inte klara sin strategi till att fixa sin dröm ?
Rädsla tror jag. Man är rädd för att misslyckas, man är rädd för vad andra ska tycka, man är rädd för att man ska bli besviken och kanske för vad som ska hända sen. Vad de än är så måste man våga bryta mönster. Ta dom första stegen. När man väl har tagit de första steget så brukar allt gå så mycket lättare.
En grej kan förändra mycket i livet. ett litet steg, de där första kan förändra väldigt mycket. De kan i början inte verka som att de inte spelar någon roll. Om jag ska ha ihop 80 000 kronor på mindre än ett år. Vad spelar de de för roll om jag lyckas spara 10 000 kronor den första månaden. Men tar man de en månad fram så blir de mer och tar man de 5 månader fram så har man snart närmat sig de där målet.

Alla kan naturligtvis inte spara så jäkla mycket pengar som jag nu har gjort. Men tänk va mycket vi kan göra för att vi själva ska må så mycket bättre. Här i Sverige har vi alla möjligheter till att leva ett gott liv. Dom flesta kan tex gå upp tidigt på morgonen och bara säga till sig själv: Fan va jag är grym och vad livet är underbart att leva. Går de varje dag ett tag så kommer du säkert tillslut att på riktigt tycka de.

Jag försöker fatta beslut varje dag som gör att mitt liv blir bättre. De får mig också att må väldigt bra !! Mår jag bra då orkar jag kämpa på och kämpar jag på så förverkligar jag mina drömmar. Coolt tycker jag att detta är ..



Jag vill inte bara förändra till de bätre. Jag vill nå enorma resultat så att jag kan förverkliga mina riktigt stora drömmar. 3 resor för mig under ett och samma år är en stor grej för mig, ingen tvekan om de. De enda som förändrar något är att fatta ett beslut och sen göra de. Om du tänker på de så är de såklart bra om du vet vad du vill så är de en förutsättning för att kunna fixa en bra strategi, men om du fattar beslutet om att göra något så förändrar de din situtation.

Så ta reda på vad du vill, fatta ett beslut. Ta ditt liv till en annan nivå. De är du som bestämmer själv vad du vill göra med ditt liv. De finns så mycket du kan göra om du bara tänker efter. Fattar man ett beslut, har en strategi och vet vad man vill så har man defentivt tagit ett stort steg mot att nå dom resultat som man vill uppnå.

De är så underbart att förverkliga sina drömmar. Detta är bara början. Nu känns de hur häftigt som helst  !
Om en vecka har jag klarat de. Då förverkligar jag min dröm om 3 resor på ett år ! Coolt, underbart och hur härlig känsla som helst !
 








Helena
08 August, kl. 15:12 | Blogg;

Vilket inspirerande blogginlägg!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE