Om de snurra förut ?

Hej !

Hoppas allt är bra med er. Med mig är de bra, men nu snurrar de mycket tankar i huvudet som jag inte riktigt får grepp om. Tankarna kring New York går ju inte att släppa. De snurra mycket förut, men nu är de säkert ännu mer.  Jag har aldrig varit så osäker på denna resa tidigare. Jag vill tro att den blir av. Men ska jag vara helt ärlig så känns de som jag kanske måste ställa in mig på att risken finns att jag inte kommer iväg.

Om de nu ändå är så att New York klarar sig bra efter att denna storm har passerat så är ändå min fråga om de på en vecka kan återhämta sig när nu så många människor har flytt för att komma till ett säkrare ställe. Min tanke är att de tar väl mer än en vecka innan allt är som vanligt igen. Kan man då åka om ca en vecka?

De känns lite konstigt att jag måste tänka tanken på att jag kanske inte kommer iväg. De är inte pengarna som strular. Jag har inte glömt att betala någon räkning eller nått sånt. De är inte därför jag kanske inte kommer iväg. Nej de beror på omständigheter som de inte finns någonting jag kan göra något åt. Om de nu ändå blir av att jag kommer iväg så kommer jag ju att känna dubbel glädje när jag väl är där. Eftersom risken har varit så stor att de inte ska bli av (de är så de känns nu ). Blir de inget så vet jag inte hur jag tar de. Jag tror inte de blir så illa att jag kommer att börjar må dåligt och känner mig bitter eller ledsen av detta. Lite besviken kanske, men om de bedöms att man inte ska åka dit pga något så är de ju inte värt att ta någon risk och tycka att de är viktigare att dra runt i New York iallafall.  




Om jag ändå nu i denna ovisshet ska försöka se de som är positivt så kan man ju säga att jag har ju ändå lyckats bra med att fixa pengar. Jag har mina pengar som jag har kämpat in och dom försvinner ju inte om de nu skulle visa sig att de inte blir någon resa. Hela resan med allt inräknat har jag beräknat till en kostnad av över 50 000 kronor. Under förutsättning att jag bränner alla fickpengar i New York ! Mina fickpengar har jag ju kvar och jag får väl tillbaka de som jag redan har lagt ut, resa och hotellet. Över 50 000 kronor de kan man göra mycket annat för. Jag har ju andra drömmar en resor och då kanske jag kan förverkliga någon annan dröm istället om de nu visar sig att detta inte blir av. En annan grej man kan göra är ju att spara några månader till och ge sig iväg på en resa tex i december då hinner jag ju lätt spara ihop kanske 15 -20 000 kronor till. Då har jag helt plötsligt ca 70 000 kronor att hitta på något för. Så visst i all denna ovisshet som jag just nu lever i så kan man ju lugnt säga att jag kommer ju att ha "cash" att trösta mig med om jag inte lyckas ta mig till New York i nästa vecka !

Men jag lever i en ovisshet just nu. Frågan är om jag vet mer efter helgen. Vet resebyrån något på måndag. Vet dom mer än vad jag vet. Vad kommer dom att säga? De finns många andra platser än New York att besöka runt om i världen, men just nu vet jag inte vad de skulle vara. New York känns perfekt att få avsluta "my dream" med. Frågan är om jag överhuvudtaget kommer att förverkliga den. Detta var något som jag kände mig ganska säker på att jag skulle fixa bara för några dagarsen. Bara jag har "cash" tänkte jag så löser de sig. Någonstans tror jag de fortfarande för de går ju säkert att resa någon annanstans. Men som verkligen sätter snurr i huvudet de är att jag egentligen inte vet någonting om vad som kommer att hända. Huvudet snurrar lika mycket som jorden och jag vet inte var jag kommer att vara på denna jord i denna värld om ca en vecka.


Eller inte ????






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE