Om de bara vore så enkelt.

Sara:

Hej Danne!

Jag tycker om din blogg, men undrar lite över varför du alltid pratar så mycket om pengar och att bli ekonomiskt oberoende. Du säger också att du vill va nattklubbschef på Stureplan för att kunna glänsa bland rika människor. Tycker du inte att det är bättre att vi i Sverige som redan har det så bra ställt gör något för att hjälpa andra människor som svälter. Som i Afrika just nu till exempel. Det finns väl ingen mening med att ha pengar om man bara vill glänsa med dem? Kram Sara


Jag hänger med på vad du menar. De som vi just nu ser i Afrika är naturligtvis hemskt. De dom flesta av oss här i Sverige kan göra är att skänka pengar. Men om man förbjuder människor att få vara rika så löser ju inte de problemen i Afrika. Så enkelt är de ju inte. Rika människor är ju dom som faktiskt kan skänka mycket pengar och en hel del gör de också.  Mycket mer än vad vi gör som inte är miljonärer. De gäller säkert inte alla, men dom finns och de är ju deras pengar som gör mest skillnad.

Hade jag varit ekonomiskt oberoende så hade man ju lätt kunna skänka några miljoner varje år till olika välgörenhetsorganisationer. Många rika människor lägger upp stora betalningsplaner för flera år framåt i tiden när de just gäller de där med att skänka pengar. Så att förbjuda rikedom löser inte fattigdom och svält. Rikedom behövs !! Rika människor tror jag behövs så att man verkligen på allvar kan finansierade de som tex LÄKARE UTAN GRÄNSER gör i Afrika.

Ha de bra Sara..





Anonym
08 August, kl. 23:21 | Blogg;

Du borde flytta till Vingåker, vi behöver en sådan busschaufför som du! :D

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE