Nu vill jag vara ledig.

Välkommen Danne till den perioden som kommer när man inte har varit långledig på ett tag. Jag känner att jag vill ha semster nu. Alla arbetsdagar känns lite för långa. De känns som man jobbar mer än vanligt, fast de egentligen inte är så. Ok, jag ska väl inte säga något om att jag inte har haft ledighet och semester. Jag har ju varit iväg på två utlandsresor i år och en tredje är de snart dags för. Men ändå ! Jag vill vara ledig nu igen. Jag jobbar bara på medans andra är lediga och man blir lite trött och tänker en tanke till på om man verkligen har gjort rätt som inte tar ledigt under den svenska sommaren.


Jag tror ändå att jag har gjort rätt. Jag har ju gjort två resor som har varit hur roliga som helst. Patong och Amsterdam är lätt två ställen som jag kan tänka mig att besöka igen. Kanske kan de bli redan i år? Amsterdam går ju att "tagga" ner till under 2-3 lediga dagar  och sen kan man åka hem igen.  De tar ju bara någon timme med flyg. (från de att planet är i luften då)

När jag har varit i New York så hoppas jag att jag känner att jag verkligen gjorde rätt som jobbade och kämpade för att fixa dessa tre resor. efter New York har jag massor med ideêr om massor med saker. jag har verkligen ett behov av att 1. Ha något att se framemot 2. Kämpa som f*n för att klara av de 3. Få känna känslan som är helt underbar när man lyckas med något som man just verkligen har velat göra !!!!






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE