Imorgon har jag ett bra pass.


Hemma från jobbet. Inget krånglade med busssen idag utan allt har gått smidigt och bra. Ganska lugn dag av arbete. Jag hade samma pass som igår. Imorgon kör jag ett annat pass som känns ännu lugnare än de jag nu har haft 2 dagar i rad. Imorgon har jag ett pass där jag börjar med att köra 2 timmar, sen rast, lite mer körning kanske 2,5 timme, sen rast och avslutar med några fler timmar, men den körningen brukar vara väldigt lugn med många break på vänersborg resecentrum. men de är imorgon de.



Angående de jag skrev igår om dom där människorna som lekte planka när jag körde förbi dom med bussen. Idag fick jag ett mail med en bild på dom de gällde. Många är vi som leker planka !!





De finns faktiskt fler som leker planka. Här är en bild där man provar samma "place" som jag gjorde i min videoblogg. Han lyckades bättre än Danne..


Jag trodde inte att jag skulle få några bilder skickade till mig där någon leker planka. Men jag har fått några stycken efter min videoblogg om planking.  De är kul. KEEP UP THE GOOD WORK !









Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE