Helgen är snart förbi.

Denna helgen börjar lida mot sitt slut. Jag har haft en bra sådan. Jag mår bra och jag känner att jag faktiskt lever mitt liv som jag vill göra. Vad alla andra vill att jag ska göra de behöver jag inte bry mig om så länge jag själv inte vill.


Jag har inget svar på frågan vad meningen med livet är. Men jag kan bestämma mig hur jag vill leva mitt liv. Jag vill vara glad, må bra, förverkliga mina drömmar, ha snälla goa vänner, växa som människa och utvecklas. Man kan säkert komma på mer. Men detta var några saker och om jag känner de jag just nämnde att de finns i mitt liv så tycker jag att jag kan känna mig ganska nöjd. Allt flyter liksom samman. Jag mår bra när jag förverklgar mina drömmar. Jag mår bra när jag är med snälla goa vänner. Snälla goa vänner får mig ofta att må bra och känna mig glad. Dom får mig ofta också att växa som människa. Förverkligar jag mina drömmar så utvecklas jag osv ...

Livet är fullt av val och man ska inte behöva välja mellan något som är bra eller dåligt man ska välja mellan de som är bra och fantastiskt. Livet är väl fullt av val som innehåller möjligheter som är bra och fantastiska. Att få må bra är ju bra, att förverkliga sina drömmar kan vara fantastiskt.

De finns mycket jag vill i mitt liv. Jag kan inte förverkliga alla mina drömmar på en och samma dag för jag har så många. Men jag kan och har rätt att känna mig glad och må bra. Snälla goa vänner finns omkring mig, växa och utveckals kan jag göra varje dag. Förverkliga mina drömmar däremot där får man ta en liten period i taget. Fast man kan ju ha en dröm som man kan leva i varje dag. De kan ju vara att man vill vara glad, må bra, ha snälla goa vänner, växa som människa och utvecklas. Känner man att man har allt detta så tycker jag att man ska vara ganska nöjd med de liv man lever.

Ta inte livet för allvarligt för då försvinner lätt de roliga och de som är bra och fantastiskt med att leva livet.
Ta de lugnt och "Enjoy It"  


Man kan ju tex leka lite planka ibland...









jonatan
08 August, kl. 14:34 | Blogg;

tack för ett riktigt bra inlägg danne! kul o klokt på samma gång.

Maria
08 August, kl. 17:39 | Blogg;

Hej Danne!



Jag undrar bara, tar du bilderna på dig själv med hjälp av stativ eller gör någon annan det? :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE