Arbete hela långa dagen.

Hej !

Det har varit en lång arbetsdag och de är tur att man har kört buss ett tag för hade jag varit nybörjare så hade jag nog inte orkat med detta arbetspasset. De kör ihop sig ibland och de gäller att försöka lösa problem på bästa sätt. De gick ju bra och de som händer är oftast inte svårare än att man kan hantera de. Men de blir såklart lättare när man har jobbat med att köra buss ett tag. Idag kan jag nog säga att jag var glad för de. De var mycket som inte direkt gick som jag ville, men jag löste allt tillslut iallafall.

 

Andra saker som händer, men som inte har med jobbet att göra de är alla dessa "bloggfans" som dyker upp lite här och där ibland. Idag var dom mest i vargön. Vid Fyrkanten tex så satt de någon vid pizzerian och ropa när jag stog där med bussen: GO DANNE GO DANNE, typ så sa hon. De kan väl inte ha varit något annat än en glad bloggläsare. Senare på kvällen också de vid Fyrkanten så kom de en tjej och ville ha min autograf. Jag säger alltid som de är att jag är ganska dålig på att skriva en såndär autograf, men är de någon som vill ha den så är de klart jag skriver.En annan ganska rolig grej som hände de var när jag stog med bussen ute i Nordkroken. Jag gick ut för att ta en "bensträckare". Jag såg några människor som gick lite längre bort. Tänkte inte så mycket på de utan jag gick in i bussen igen och när de var tid att köra så snurrade jag runt och körde på nästa tur om man säger så. När jag kom typ 50 meter så ser jag några personer (4-5 stycken) som ligger på marken och som jag fattar de  så leker dom planka. Jag är ganska säker på att de var Dannebloggen fans och dom ville att jag skulle se detta när jag körde förbi med bussen. Ganska kul tycker jag. Ha ha.. 

Imorgon är de en ny dag igen. Lika lång som idag och de är bara att kämpa på. Jag gick och tänkte lite på hemvägen ikväll vad jag skulle skriva i detta inlägget och när jag i mitt huvud att gjort de färdigt så tänkte jag: FASEN VAD DE ÄR KUL ATT BLOGGA !


 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE