Klockan är 23:02




Den var denna dagen de. Jag har precis varit och handlat. Tänkte gjort de i morgon, men då har jag så mycket annat att göra tex mycket jobbande så jag gick ut ännu en gång idag utan att veta vilken gång i ordningen som jag stressar iväg på ett ärende denna torsdag.


Men nu sitter här och jag kan konstatera att dagen har varit lyckad, men man får inget om man inte anstränger sig. Om jag inte har fattat de förut så gör jag de nu. De känns skönt att jag har bokat och gjort klart allt som jag egentligen kan göra före jag taggar i väg på mina resor. Jag kommer att ha gott om euro i Amsterdam och jag kommer att ha rätt så mycket dollar i New York. New York blir den resa som säkert kommer att bli de mest häftiga på hela detta året. Jag har svårt att tänka mig något annat som slår de. Men de ska bli kul att komma till Amsterdam också.  

Man kan tex ta sig runt på ett enkelt sätt genom att hyra en cykel där i Amsterdam. Vill man inte de kan man ju alltid ta spårvagnen. De finns kanaler där man kan åka i små båtar och jag gillar ju att ta bilder så de blir många annorlunda bilder på små hus och annat som man inte ser här i vänersborg. Kanske plåtar jag både ifrån någon båt eller när jag går till fots. 

Amsterdam har också en berömd park som heter Vondelpark. Får ta ett besök där och sen gämföra den med Centralpark i New York. Jag kommer nog på undan för undan vad jag vill göra i Amsterdam. Jag har inte planerat så mycket. Jag vill mest gå runt och titta på allt. Kanske gå ut en kväll, eller alla kvällar. De sägs att Amsterdam "By Night" är väldigt mycket partystad. Men de är väl så i dom flesta stora städer runt om i europa. De gäller bara att hitta något ställe som man gillar. Jag brukar faktiskt vara bra på sånt så jag fixar nog de i Amsterdam också. Hitta ett "favvoplace" de vore kul !

Jag vet inte om mitt upplägg är rätt eller fel. Om man nu kan säga att något är rätt och fel? Jag vet väl efteråt vad jag borde ha gjort annorlunda. Kanske kommer jag att tänka att varför gjorde jag inte så istället, varför gjorde jag inte de också när jag ändå var där. Men men, hur de än blir och vad jag än gör så vet jag att detta är något som jag har funderat på så länge och nu äntligen är de mesta klart!! Jag behöver bara vänta på att få "tagga iväg" Om jag gjorde rätt eller fel de vet jag inte förrän efteråt om jag nu ens kommer att fundera på de??? 

Jag är lite nervös för detta, men smatidigt känner jag att de ska bli roligt, mysigt och säkert också fantastiskt. !! 

Kram...






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE