2011 04 23

 
  
 
 
 
Var ute på en promenad i solen. Lagom varmt och jag gick i lagom takt. Jag träffade en kille som precis i dagarna  hade blivit pappa till trillingar( 3). Han hade inte fått sova en blund i natt. Alla tre var vakna samtidigt och han och hans tjej fick sitta uppe hela natten med sina tre barn i famnen. Han med en och hon med två.
Han berättade i alla fall att när dom hade varit vakna någon timme med sina skrikande barn så hade han och hon började att "tokskratta" åt att detta med 3 små bebisar verkligen är helt sjukt.

Dom bråkar ju inte i alla fall så dom kommer säkert att klara av att ta hand om sina 3 små bebisar. Skrattar man ihop även när de är så jobbigt så måste ju förutsättningarna vara goda för förhållandet ska kunna hålla.

Andra saker som jag tror är viktiga är att man ungefär delar samma värderingar, typ om ekonomi.
Bra är ju också om man är goda vänner ?? Ja menar, en vän kan man ju lita på och de är ju viktigt att man kan lita på den man lever ihop med.

Ha ha.. Jag låter som om jag vore en expert på detta. Jag har ju aldrig fått något förhållande att funka och jag är ju idag singel. Men just därför, jag  tycker mig veta vad som inte funkar.

Tänk på att :

* Skratta mycket ihop även när de är jobbigt.
* * Var som goda vänner är mot varandra.

Kram och Glad Påsk..





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE