Mötet..(Gästbloggare Robban)

Robban gästbloggar på Dannebloggen !

Hej Danne!

Jag hörde att du efterlyste gästbloggare till din blogg och tänkte att jag lika gärna kunde skicka in det här utdraget ur min dagbok. Jag skrev det efter en av de största händelserna i mitt liv. Med det här inlägget skulle jag också vilja efterlysa Eva-Lena som jag aldrig sett sedan dess…
Hoppas att jag blir publicerad.

Ha det bra! / Robban

Jag steg upp på morgonen ovetandes om vad som väntade mig. Jag åt mitt vanliga löskokta ägg tillsammans med en skiva rostad Rasker. Det smakade som vanligt; beskt med en hint av en oväntad sötma någonstans långt fram på tungan. Jag orkade inte diska, inte idag igen tänkte jag. Jag skjuter upp det tills imorgon, eller så får mamma ta hand om det när hon kommer, tänkte jag nöjt för mig själv.
Jag gick ut i hallen och snörade på mig mina sneakers för att promenera till mataffären. Slängde jackan slarvigt över axeln och så var jag redo att lämna lägenheten.

 

På väg till Hemköp stannade jag och hälsade på en fin hund som stod bunden vid cykelställen utanför Gillbergs. Hunden började skälla och i mina öron lät det precis som ”Idag är det din dag Robban, go for it!”. Jag tittade in i de bruna, vackra ögonen och viskade fram ett ödmjukt tack.

Väl inne på Hemköp tog jag fram inköpslistan ur fickan och började beta av varor av alla de slag. När jag kom till charkdisken fick jag svårt för att bestämma mig om jag ville ha tjocka eller tunna skivor ålarökt skinka. Jag tog tunna. Jag tackade kvinnan i charken och vände mig om för att stega mot mjölken. Då höll jag nästan på att krocka med den underbaraste varelse jag någonsin skådat. Hon log mot mig under en slarvigt klippt lugg och mumlade blygt fram en ursäkt. Jag strök undan luggen, för att mötas av butikens vackraste ögon. Inramade av kolsvarta långa ögonfransar fanns ett par ögon bruna som den finaste belgiska choklad.

”Det gör inget”, sade jag med hundens ord ständigt ringande i bakhuvudet.

”Okej” sade hon tveksamt och försökte ta sig förbi mig.

”Vad kan en flicka med såhär vackra ögon heta?” frågade jag, log och lade huvudet på sned.

”Ehh… Eva-Lena…” svarade hon.
”Själv heter jag Robert, men du kan kalla mig Robban” sade jag lite flörtigt.

”Okej Robert, men jag måste faktiskt handla vidare nu” sa hon och jag tyckte mig höra en sorgens ton i hennes röst.



Vill du också göra ett inlägg på Dannebloggen. Vill du kanske berätta något för mig och mina bloggläsare.


.


 Nu kan du få göra ett inlägg genom att gästblogga hos mig.

Alla har något att berätta. SÅHÄR GÖR DU OM DU VILL GÄSTBLOGGA PÅ DANNEBLOGGEN !

1. Skriv ner något som du vill berätta. Du kan också skicka mig en video där du är med eller bara bilder, tex idol bilder (I LOVE DANNEBLOGGEN) Är de ändå en historia du vill berätta och som du vill skriva ner så tänk på att du ska ha varit med om den själv. En personlig berättelse ska ha en tydlig början, en handling när vi är på mitten som man förstår och ett slut. Få gärna med mycket tankar och känslor när du skriver.
Du bestämmer själv hur ditt inlägg ska se ut och vad du ev vill berätta.

2. Skicka de du vill ska synas på min blogg till min mail. dj78pingis@live.se 




Alla har något att berätta eller att visa. Du får naturligtvis vara anonym... Skriv de i ditt mail till mig bara.

Skicka något till mig om du är sugen på att vara en gästbloggare.

Kram..





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE