Kvällen och snart natten.

Hoppas allt är bra med er.. jag har tittat lite på tv nu under kvällen och så har jag gosat med Mimmi. Imorgon börjar ny arbetsvecka, men jag har ändå sovmorgon hela veckan och de känns väldigt bra.

Jag börjar få lite ordning på mitt resande. Fler och fler ställen faller bort när de handlar om resan jag ska göra efter New York. Jag börjar bli säker på vart jag vill, men jag vet också att jag kan ändra mig snabbt om och om igen så säker blir jag väl inte förrän de är bokat och klart att jag ska åka. Lite I-landsproblem, de är väl bara att "tagga" till New York och sen bestämma sig när man kommer hem. Ja i efterhand så kommer jag säkert att tänka så. Jag kommer säkert att tänka på hur mycket tid av planering jag la ner kanske helt i onödan dessa resor. Eller så är de så att den tid jag lägger ner alltid är nödvändig även om de i efterhand visar sig att de inte ger något resultat mer än i mina egna tankar. Men detta är ju jag. Jag vill vara välplanerad. Dessutom handlar de om ganska mycket pengar så jag vill verkligen inte slarva. Dessutom är detta något som jag har tänkt på länge, de är min lilla dröm och nu när jag verkligen har chansen att förverkliga den så vill jag inte misslyckas med de pga slarv.

Jag har tagit ett stort kliv framåt idag för jag tror mig nu veta ganska många platser som jag inte vill besöka. Så de som återstår är då bara att välja och vraka i dom platser som jag fortfarande kan tänka mig att resa till. Ibland känns de lätt att välja och ibland blir de väldigt svårt och de kan vara från en minut till en annan. Men hur mycket jag än vänder och vrider så känns de ändå bra. Jag har valmöjligheter och kan välja och vraka lite. De är ändå ganska behagliga bekymmer jag har trots allt.

Kram..






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE