Jag vill inte åka taxi mer. (En tjej som vill vara anonym.)

Mail från en tjej som vill vara anonym.


Hej Danne... Jag vill gärna att du lägger denna text i ett inlägg på din blogg.
De skulle verkligen betyda mycket för mig.
Kram kram..
 

Natten till lördag, 26 mars så var jag ute med några tjejkompisar som jag ofta brukar träffa. När vi sen skildes och gick åt varsitt håll så bestämde  jag mig för att ta en taxi för att de kändes bättre än att gå hem i  höga klackar och jag hade ju dessutom druckit. Att gå hem skulle ta för lång tid och ensam mitt i natten dessutom, nej taxi känns tryggt och säkert.

Resan gick på 304 kronor. När jag ska ge taxichauffören pengar så säger han "Jag följer med dig hem tjejen"Jag vet inte vad jag ska svara, känner redan paniken inom mig. Jag ger honom pengarna och kliver ur bilen. Han öppnar då dörren och jag hör honom skrika "jag vill ju knulla dig och jag kan betala dig för de, du kommer att få roligt!" Jag blir rädd och springer in i trapphuset och jag kommer in i min lägenhet. Jag låser dörren och jag har tur att de inte händer mer. Jag kunde ju ha blivit våldtagen eller han kanske hade kört iväg med mig någon annanstans när jag fortfarande satt i bilen.

Några dagar efter ringer jag taxibolaget och berättade vad som hände. Jag berättade vad resan hade kostat vart han körde mig och vad klockan var. Jag fick senare till svar att dom inte kunde veta vem föraren var för att de är så många bilar som är ute just natten till lördag. Jag skulle ha tagit numret på bilen fick jag till svar. Jag sa bara att jag var ju rädd och ville inget annat än att komma därifrån.

 Jag går inte längre ut på kvällarna utan min pojkvän och jag vill inte åka taxi mer.. 



 






My
04 April, kl. 21:37 | Blogg;

Tack att vi fick ta del av detta. Finns det någon chans att få veta vilket Taxibolag det var?

Stina
04 April, kl. 13:52 | Blogg;

Exakt samma sak hände mig, fast då var dom flera taxibilar som gick ihop, och det var svarttaxi. Mycket mycket läskigt! Detta var utomlands.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE