CARL XVI GUSTAF- Den motvillige monarken.



Jag har nu lyssnat färdigt på den ljudbok. Boken var mycket omtalad när dagarna innan den skulle släppas och efter att ha lyssnat igenom den nu så får man naturligtvis en del tankar.

De avslöjas ganska mycket om kungens besök på strippklubbar, de finns en hel del namn på kvinnor han har träffat , kända och icke kända. De avslöjas också att en del om hur säpo och andra i kungens närhet har försökt att tysta alla dessa kvinnor som kungen har träffat.  Detta kanske är hans ensak och de är privat och inget som någon annan har med att göra. Men är de så privat egentligen? Är de ok att kungen går på strippklubb eller festar på ute ställen som ägs av kriminella (detta är bla något som avslöjas) när han tex är ordförande i utrikesnämden där han förfogar ur uppgifter som direkt rör Sveriges fårhållande till annan makt och därmed också rikets säkerhet? Denna fråga ställer man på sin spets nu. De frågan ställs i boken/ljudboken 

CARL XVI GUSTAV - Den motvillige monarken. Den är värd att lyssna igenom eller man kan ju också läsa boken. Den väcker många tankar.










Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE