Äntligen klart !

Nu är de klart. Jag har nu bokat hotell och flygbiljett. De kommer att bli 5 dagar i Amsterdam.

Jag har idag kört hårt hela morgonen. Först hos resebyrån för att kolla hotell i själva "hjärtat" av Amsterdam. Men många av dom är redan fullbokade, men tillslut så lyckades jag få tag i ett som jag kände att här är de ok att bo. Innan jag bokade så "taggade" jag till jobbet för att verkligen göra klart min ledighet. Inga problem (som vanligt)
När jag då visste att jag hade fått och de liksom var klart, snabbt till resebyrån igen för att boka och betala flyg och hotell. Flyget är svårt att bara ändra i efterhand efter att de är bokat så man måste vara helt säker på att man vill och kan åka.

 Nu är allt klart och jag behöver nu bara vänta till de blir dags att åka. Amsterdam, och de är snart. Jag väljer att "tagga" dit innan sommaren. Sen blir de jobb hela sommaren och sen blir de New York ! Men först en tur till Amsterdam.

  


 Allt detta är nu helt klart och jag behöver inte sitta ner och planera eller fundera så mycket mer på vart jag vill åka, var jag ska bo och vad jag är beredd att betala osv.... Thailand, Holland och Usa på ett och samma år. De var 3 resor  jag ville åka iväg på  detta året. Patong(Thailand) har jag besökt, snart bär de av till Amsterdam (Holland) och efter sommaren "taggar" jag till New York (Usa). Jag har idag tagit ett stort steg närmare "my dream". Detta känns väldigt bra !!!

Kram..
 Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE