Hur orkar dom ?

Jag kan inte sluta att fundera på hur mycket  tid som en del människor lägger på att reta sig eller störa sig på hur andra lever och är som personer. När man som jag gör, bloggar så blir de ju givetvis att man öppnar upp sitt liv mer, och att då det såklart blir lättare att hacka på mig också. Man slipper ju se mig i ögonen, live i verkligheten.

Logiskt tänker jag alltid att någon som gnäller på hur andra lever och är  måste vara missnöjd själv.
De som kallas avensjukan finns säkert där också och vissa visar upp den lika tydligt som om man tittar i en öppen bok. Vissa personer till och med är som en barn bok, man läser dom på en minut.

Jag funderade på detta idag när jag gick ut för att hämta mat. I centrum sitter samma personer och pratar samma skit som dom har gjort nu i flera år. De är upp till dom, och dom får göra de om dom vill. De skiter jag egentligen i. Men hur orkar dom hålla på ? Jag själv blir trött bara jag tänker på de. Nej då sitter jag hellre "fläsk röv"  framför datorn än att vara ute i regn och kyla och prata helt meningslöst skitsnack som dessa personer säkert har ältat dag ut och dag in i flera års tid. ÖHHHHHHHH !!!!

Ska jag ändå ta mig ut i regn och kyla så vill jag åtminstone röra på mig. Jag ska göra detta snart,men först får de bli en   









Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE