Jag lever i nuet, därför röstar jag som jag gör.






Anonym :

Du säger att folk som påstår att de gärna betalar mer i skatt ljuger. Jag ljuger inte. Om den högre skatten innebär att jag blir bra omhändertagen när jag blir sjuk, gammal eller arbetslös så bidrar jag gärna.
Du röstar själviskt påstår du, på det sättet som gynnar dig. Jag röstar på det som gynnar mig också. i det långa loppet. Nu när man är ung och fräsch är man gäääärna moderat och har massa pengar att göra av med. Men när man hamnar i en målgrupp som inte gynnas av den politiken, då märker man att man skitit i det blå skåpet.

Gud förbude om man skulle behöva sätta mamma och pappa på ett hem i dessa tider. Än värre när man hamnar där själv, om denna giriga och pengakåta regeringen får fortsätta styra. Vill vi bli USA?




Danne:






Madde
09 September, kl. 23:19 | Blogg; http://madeleinegothe.blogg.se/

Att rösta på sikt är inte så logiskt, då partierna hela tiden ändrar mål och värderingar. Jag ska få rösta för första gången nu, och jag har blivit övertygad av de blåa. Jag tycker det är rätt med sänkt skatt, med tanke på bland annat hur många unga det är som går hemma, arbetslösa, och inte lyfter ett finger för att få jobb. Mina skattepengar går till dom! Och blåsta 17 åringar som skaffar barn och hoppar av skolan och lever på bidrag, mina pengar går till dom! Nej tack, vård och skola är givetvis viktigt, men med en blå regering tror jag att det kommer snålas lite mer på bidragen, jämfört med sossarna som verkar vilja bekämpa rikedomen och jämna ut sveriges ekonomi lika överallt! Alla tar sitt ansvar, vill man så kan man!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE