Jag ger upp !




Idag blev de pasta med baconsås till lunch
. Som ni kan se så finns de inga grönsaker till detta. Jag tänker  på de jag har tvingat i mig de ett tag, morötter. De verkligen inte gott att äta nyttigt. Att byta ut sås mot extra mycket grönsaker de ska jag sluta med för jag vill inte sitta och tvinga i mig maten.

Jag har under dom senaste åren försökt att äta nyttigt. Ni kan gå tillbaka och titta här på bloggen. Förra året gjorde jag några försök med att lägga om kosten. Funka ett tag, men sen sluta jag med detta för de var för äckligt ! Jag är som ett litet barn. Jag är kräsen och jag får höra varje dag att jag borde växa upp och framförallt lära mig att äta nyttigt, tex grönsaker.

Varför ska man växa upp ? Usch vad tråkigt de låter. Jag vill vara såhär barnslig som jag är för de känns mycket roligare och så behöver man inte tänka så mycket på hur man uppför sig om man inte vill växa upp. Ok ! Nu halkar jag lite ifrån ämnet.  Detta inlägget skulle handla om att äta nyttigt. De handlar om att jag inte tänker göra några mer försök att ändra mina matvanor. Jag har försökt och jag inser nu att jag inte klarar de och de får jag acceptera.

Jag har försökt äta havregrynsgröt på morgonen. Jag har försökt äta nyttiga mat när jag käkar mellanmål som tex naturella nötter, keso, kyckling, grovt bröd. Lunchen har jag provat att byta ut såsen till grönsaker. Jag har försökt, men de smakar bara äckligt. Jag klarar de inte så nu ger jag upp.

Istället får jag försöka träna ännu hårdare. De tror jag att jag klara för de faller sig mer naturligt för mig. Jag behöver liksom inte ändra mig så mycket utan bara öka på lite på de jag redan gör. Dessutom har ju läkaren sagt till mig att jag ska fortsätta träna som jag gör, men också lägga till några övningar på gymmet för att jag inte ska få ont i mitt knä.

Jag vet inte om de skulle hjälpa om en läkare sa till mig att jag måste börja äta nyttigare. Jag tvivlar på att jag skulle bry mig ens då, men de vet jag inte.






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE