2010 09 29











Hej !
Hemma från en arbetsdag igen.

Dagens funderingar har varit om mycket. Tex har jag konstaterat att jag är glad att jag inte sitter i rullstol utan att jag kan gå. De är ju verkligen något att vara tacksam över. Jag tycker synd om dom som gör de samtidigt som jag kan bli imponerad över hur dessa människor klarar av saker som att tex ta sig över en  trottoarkant. Som är den lättaste saken i världen för den som kan gå.

  Jag hörde Thomas Fogdö idag på radion när han tog upp några problem som uppstår när man är rullstolburen. Han sa att man kan bli väldigt trött på trottoarkanter när man inte kommer över dom på ett smidigt och enkelt sätt. En anna sak är när man flyger så måste man innan man kommer in i planet ha varit på toa. Man kan liksom inte bara fixa ett toalett besök när man sitter på planet. Toaletternas storleks utrymme begeränsar ju möjligheterna  till ett besök för en rullstolsburen. tack för att jag kan gå och att jag inte behöver sitta i rullstol !

Jag ska snart tagga bort till gymmet strax och köra ett pass. Förhoppningsvis känns de lika bra som igår. Jag har en känsla av att de till och med kommer att kännas bättre idag. Får se hur de går ?

Hörs sen

Kram..






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE