Yesterday..

Tjena.

Lugn dag idag får de bli. Slappar nog ända fram till de är dags för jobb. Allt känns bra och jag mår bra hoppas ni gör de också. Vad skönt de kändes att vakna till och känna att man inte behöver göra så mycket idag. Varför ska de vara full rulle varje dag ? Behövs inte !  

Igår när jag kom hem ifrån jobbet så hittade jag lite mat i kylen och frysen. Jag har inte mycket nu, men jag klarar mig nog en dag till utan att behöva handla. "Yesterday" blev de bla en liten pirog.
 Igår fick jag också veta att min pappa hade tvättat två av mina mattor. De var ju såklart snällt, men jag undrade varför ? Dom var smutsiga sa han. Föräldrar håller ofta på så, i alla fall mina. Kommer mamma hit och jag har städat innan så nog f*n hittar mamma alltid något som behöver göras rent. Har pappa nu blivit likadan ? Eller är de bara så att den mannen aldrig kommer att kunna sitta still. Ser han något som ahn tycker ska göras så gör han de. 


 

Jag kanske ska vara glad att mina föräldrar städar åt mig ibland när jag själv kan ha perioder då jag inte vill göra ett skit..

Kram..


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE