Champagne, lyx och tjejer !

De händer att jag dricker alkohol ibland. De har väl också hänt att de har blivit för mycket några gånger. Fast jag har nog dom senaste 2 åren klarat att dricka med måtta. De blir ju lätt pinsamt efteråt om man inte klarar de och de är de ju inte värt. Jag har några principer eller man kan bara säga att detta försöker jag att undvika.

1. Jag dricker aldrig när jag mår dåligt eller är ledsen.

2. Jag dricker aldrig dagen före jobb eller samma dag om jag har jobb. Ganska självklart eller hur ..

3. Jag försöker undvika vin för de samkar bara äckligt om de inte är champagne som ju är en typ av vin fast de smakar bra.
  Champagne  ! Denna ljuvliga bubblande dryck är bara magisk.  Champagne ska man unna sig ibland. De finns olika sorter och smaker. Jag är ingen expert, men man känner sig ganska lyxig när man unnar sig denna dryck. Senast jag gjorde de var ju i Stockholm.Det är helt underbart att kombinera med god mat. De finns flera sorter av bubbel dryck  som jag gillar. En som "favvo" är
Belle Epogue.   Bilder från googleChampagne ? För fest och när man vill lyxa till de lite extra. Är man en riktigt fin gäst på tex någon av nattklubbarna runt stureplan i Stockholm så är champagnen gratis. Ett exempel på en person som alltid får gratis champagne när hon har  besökt stureplan är prinsessan Madeleine.Dessutom är de nog också så att alla vill nog bjuda henne när hon dyker upp där. 

En annan person som säkert dricker en del champagne är underbara Victoria Silvstedt. Hon får till och med betalt för att gå på fest och bara sitta och dricka champagne.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE