Jorden Runt resan ?
Det är lätt att beställa resor idag! Med några enkla klick kan du snabbt vara iväg på ett flyg till något exotiskt resmål och koppla av under palmerna i två veckor. Men ska du resa Jorden Runt krävs det lite mer planering. Vart, när, med vem, hur länge och vad blir de för pris. Sen måste man fundera på hur länge ska man stanna på varje plats som man besöker. De är redan där mycket att tänka på.

Det är kul att planera en Jorden Runt resa ! Dessutom är de ju för min del inte mycket som egentligen hindrar mig. Nästa år har jag ju 5 veckors semester kanske tar jag en obetald vecka också om de skulle behövas. Jobbet hindrar alltså inte mig från att dra iväg Jorden Runt. Ekonomiskt handlar de om mycket pengar de kommer jag inte ifrån, men har jag väl bestämt mig så brukar jag klara att få fram dom pengar som krävs. Jag har en sparplan och händer de inget speciellt så är de inga problem för mig att hålla den för att få ihop till min resa.

De finns ändå några saker som skulle kunna få mig att inte åka på denna resa nästa år.

1. Om jag skulle känna innan jag bokar att de kanske blir för kort tid på varje ställe jag besöker. Då blir de nog något annat. Finns nog inget värre än att känna att  man hade velat vara på en plats längre.  

2. Ekonomin ! De finns ju någon gräns för vad de får kosta och går de över de som jag har bestämt mig för då är de ju roligare, bättre och mer prisvärt att åka på tex 2 charter resor nästa år. Då får man nog mer valuta för pengarna.

3. De skulle kunna hända något som gör att jag måste eller vill stanna hemma. Sjukdom, dödsfall, en allvalig miss i planeringen eller mitt ständiga problem: Jag har svårt att bestämma mig så jag kanske ändrar mig och gör något annat.

Vi får se hur de blir ? Även om de inte blir av nästa år så kommer jag fortsätta drömma om de. Jorden ligger kvar och alla länder också. De finns inget just nu som inte talar för att jag kommer iväg nästa år, men de kan snabbt ändra sig och de är jag, och måste jag vara väl medveten om. Andra resor är lätta genomföra så dom behöver jag inte tänka på nu. Jag siktar på Jorden Runt ! Blir de inte så så "taggar" jag iväg någon annanstans. Jag tänker aldrig sluta drömma om Jorden Runt. De kan komma möjligheter till de när man minst anar de om jag inte kommer iväg nästa år.

Jag ska idag "stämma av" lite med resebyrån. Jag kommer att fråga ganska mycket. Sen är de bara att fortsätta planera med mera kött på benen. Jag vet vad jag vill - Jag vet hur jag vill ha de - De gäller att vara grymt fokuserad på nuet - De är i nuet de dyker upp möjligheter, problem och hinder som jag måste ta mig igenom och över.

Allt känns bra och de är roligt att sitta och planera sådana här galna saker. De är en spännade process och vem vet kanske ger de mersmak. Blir inte detta av så blir de något annat !  Nu kör vi !

Kram..


De går om man vill göra de enkelt för sig  att boka En Jorden Runt Resa  där en researrangör fixar allt åt dig. De skulle kunna vara ett alternativ. Men jag försöker hitta andra sätt först. 

Klara
10 October, kl. 11:24 | Blogg;

Hej Danne-boy,

Jorden runt låter som en SUPER HÄFTIG IDÉ!!Jag var ute och reste själv förra året och åkte till den underbara soliga ön MALTA.Det var inte alls dyrt utan flög över nästan HELA europa och hade ändå råd med massa annat roligt!! :DEkonomiskt så var det SUPER billigt och JÄTTE roligt!!Kramiziziziz

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE