Tankarna bara snurrar runt.


Hej ..

Jag är hemma igen från en ganska lugn arbetsdag. De mesta känns bra och de har gjort gott att vara ledig några dagar i rad från arbete och allt annat här hemma.

Trots att jag mår bra och har de bra så är de mycket tankar som snurrar runt i mitt huvud som jag inte ksn riktigt släppa eller gå vidare med. Kanske behöver jag inte göra de just nu utan jag låter tiden lösa problemen så löser de sig säkert. Många gånger är de ju faktiskt så. Bättre att ha tålamod och vänta.

Jag är inte riktigt den personen som vill gå och vänta. Jag vill alltid lösa problem omgående med handling från mig själv och vara väl förberedd inför vad som komma skall, osv.. Men jag har många gånger i mitt liv fått bevisat för mig att hade jag inte gjort någonting utan bara låta tiden göra jobbet så hade de blivit ett mer lyckat resultat som jag hade kunnat vara nöjd och stolt över.

Nu ska jag sova. De rensar huvudet från mina snurriga tankar och galna ideêr. Jag blev så glad när jag hörde en läkare  som jag har stort förtroende för säga för några dagarsen. De är viktigt att man äter rätt, de är viktigt att man motionerar, men de viktigaste av allt är att man sover ordentligt. Jag ska utveckla de där med sömnen mer i framtida inlägg, men inte nu.

Nu ska jag sova.

Kram..


Anonym
10 October, kl. 09:11 | Blogg;

Jag motionerar maten är svårare sömnen är som den är upp och ner. :-)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE