2010 10 31

Godmorgon på er ...

Upp extra tidigt idag. De beror på att idag ska man ju ställa om alla klockor man har. Jag är glad för att man ställer tillbaka klockan för då får jag ju sova längre på morgonen. Fast egentligen kanske de är roligare när man ställer fram klockan för då vet man ju att sommaren närmar sig. De värsta med att man måste ställa fram och som idag bak klockan de är att jag måste göra de så många gånger. Videon och min stationära dator ställer om sig själv. Men Videokameran,  mina 3 digitalkameror och 2 bärbara datorer där måste jag själv ställa om klockan. Sen har jag 9 klockor till som jag måste ändra tillbaka klockan på. (Jag hittar säkert fler) Varför kan vi inte i Sverige ha samma tid året om !

 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE