Lite Danne tankar

Hur snabbt dömer du en människa? Jag själv tvingas erkänna att de händer att jag allt för tidigt, kanske redan vid mina första intryck av en annan människa tror mig veta så mycket om denna personen. Tack och lov har jag blivit bättre på att inte tro så mycket i början utan jag har insett att dom första intrycken bara är just första intryck och inget annat. Man får inte en komplett bild av en människa av  dom första intrycken och jag är glad för att jag inser detta.

Detta är något jag strävar mycket efter i mitt liv. Att inte vara en person som dömer någon annan för snabbt.
Jag tycker att man ska sträva efter att hålla sig till de man faktiskt vet, och man vet inte så mycket som man ibland tror av bara några första intryck.

De finns andra saker som jag strävar efter när jag tänker på vilken person jag vill vara. De kostar inte så mycket att vara kärleksfull, förstående, lyhörd och tacksam tex. Jag kan inte säga att jag alltid är optimal när de gäller dessa saker i alla lägen, men jag tänker mycket på de och jag vill vara kärleksfull, lyhörd och tacksam  ofta. Sräva efter de du med och jag lovar att du mår väldigt bra av de!

Var kärleksfull mot dom du gillar för dom kanske behöver din kärlek!
Var förstående för de finns kanske många som du gillar som suktar efter att bli förstådda!
Var lyhörd för du vet aldrig vem av dina nära och kära som verkligen längtar efter att få sin röst hörd!
Var tacksam för du vet aldrig när det som betyder mycket för dig kan vara på väg att försvinna!

Kram..






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE