Stämmer inte alls !

Fick en kommentar på mina matvanor. NU IGEN ! Den anonyma person påstår bla att jag lägger 4-5 tusen på mat i månaden. Så här skriver han/hon


Låter som du använder en glädjeräknare hmm lunchen går väl på en 70 spänn på din favvo restaurang sen middag där varannan dag på 100 spänn 4-5 tusen låter mer rimligt.



Jag lägger inga 70 spänn om dagen på min lunch. Jag betalar nästan alltid 55 kr och de beror på att jag alltid tar med och då kostar den inte mer. Jag hämtar inte där varje dag för ibland går jag någon annastans också, men jag lägger inte mycket mer än 55 kr på andra ställen heller.

 

 

 

Om vi räknar på 55 kr om dagen så blir de om vi avrundar lite uppåt 1600 kr i månaden. Jag säger igen att jag lägger ca 3000 kr i månaden på mat. Den jag köper hem och den jag äter ute. De innebär eftersom jag äter dagens lunch ute för ca 1600 kr i månaden så har jag 1400 kr kvar innan jag är uppe i en summa av 3000 kr. 1400 kr De räcker för att  köpa bröd, smör, mjölk och lite annan mat för... Mer är de defentivt inte för då hade jag inte kunnat spara så mycket som jag faktiskt gör !!

 






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE