November månad - Nästa vecka är vi inne i December.




Denna novembermånad har varit en bra månad på många sätt. De häftiga är att jag har kunnat betala av en hel del räkningar, samtidigt som jag har spenderat en hel del pengar på nöjen. Lägg där till att jag ändå har kunnat spara precis så mycket pengar som jag har velat denna månden och jag ville spara rätt många tusenlappar och jag har lyckats med de.



Varje novembermånad dom senaste åren har jag haft väldigt mycket räkningar som alla ska vara betalade i slutet av november eller i början av december. Jag har räkningar som kommer till mig var tredje månad, jag har räkningar som kommer varannan månad och jag har självklart också räkningar som kommer varje månad. Precis som alla andra som har eget hushåll. Men de konstiga är att de verkar som att november månad är den månad då alla vill att man ska betala sina räkningar, i slutet av denna månaden eller i början på nästa. Är de för att de snart är jul  och dom tänker att man har dåligt med pengar i slutet på december ? Skitsamma vad de beror på. Hemma hos Danne är de så ! De häftiga är att jag trots dessa många räkningar som då växer till en stor utgift har jag lyckats betala över 75 procent av alla mina räkningar som ska vara nu i månadsskiftet.

Denna månaden har varit en månad med mycket nöjen. Ut med lite snälla goa vänner och jag har spenderat både pengar i baren och på restauranger !" KUL !" Trots de går de att spara tusenlappar och betala väldigt mycket räkningar i förskott. När detta funkade denna månaden då de var mycket nöjen och mycket pengar in på sparkontot hur kommer de då att bli när de framöver kommer att komma månader där jag inte alls kommer att ha så mycket räkningar som ska betalas.

Detta känns rätt häftigt och de tar mig snabbt mot "my dream" 2011.

Imorgon ska jag föra över mycket pengar till mitt "drömkonto". Håller jag min planerade budget nästa månad så klockrent som jag har gjort denna månaden, ja då kan jag säga att resa nummer 2 är klar för nästa år och då kan jag börja planera och göra upplägg för min tredje resa. De trots att jag inte har varit i Thailand än som är den första av alla resor nästa år.

Nu kör vi ! WOW !

Kram... 






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE