Mina drömmar.

Mina drömmar ? Jag en av dom har jag ju redan skrivit hur många inlägg om som helst. Ni kanske redan nu tycker de blir tjatigt, men de tycker inte ja. För ska jag kunna göra verklighet av mina resplaner nästa år så tycker jag att de är viktigt att jag funderar och skriver mycket om de.

Den drömmen jag har och vill genomföra 2011 är ganska nära nu, men ändå ganska långt borta. Den är nära för att de är snart bara en månad kvar sen är de nyår och så är vi inne i 2011 som på många sätt kommer att bli ett bra år. Bara jag kämpar på med allt så de kommer in cash.

De blir Thailand i januari och allt är i princip klart inför den resan. Utom packning, hur jag ska ta mig till flygplatsen och vem som ska hämta mig när jag kommer hem till Sverige igen. Jag har heller inte gjort klart vem som ska passa Mimmi (min fågel ) Men jag löser allt detta och jag behöver inte fundera så mycket på de.
 
  

De jag planerar nu på min "dream" 2011 är den resan jag ska göra efter Thailand. De viktigaste i planeringen det är hur jag ska kunna lägga undan så mycket pengar som möjligt utan att behöva snåla när jag är hemma i Sverige. Nu på Fredag är jag ganska säker på att de kan ske en ganska stor förändring på mitt "drömkonto". Blir de som jag vill jag då är flygbiljetten  klar till resan efter Thailand och jag är då ganska säker på att jag sätter även resa nummer två 2011 utan några som helst problem de andra som måste fixas för att kunna åka på en förmodligen fantastisk resa till.  

Den tredje resan 2011 finns också i bakhuvudet, men jag vågar inte tänka tanken riktigt fullt ut än. De är liksom för tidigt börja göra något just nu för att säkra den resan. De går liksom inte. Men de häftiga är att jag ser inte att jag ska kunna misslyckas och den tredje inte blir av. Jag ser bara möjligheterna, fast de förutsätter ju även här att jag kämpar på, men de klarar jag att göra. Speciellt när man ser framemot något så mycket. 




De var några rader om de. Nu tar vi min andra lilla "dream" ...

Jag bor här i min lilla 2:a. Jag trivs jättebra ! Jag har nära till stan och jobbet eftersom jag bor så centralt. Vad finns de då att drömma om ? En större lägehet eller kanske ett hus. En lägenhet vid Vänerparken där insatsen ligger på 1 kanske 2 miljoner kronor och du har ändå en hyra på 10 000 kronor. (Jag vet inte om de är så, men de skulle inte förvåna mig) Drömmer jag om att flytta någonstans ? Nej, de handlar inte om de. Min lilla dröm är att renovera denna lägenheten.



 Jag är ju lite allt eller inget människa när de gäller de mesta. Samma sak här. Jag nöjer mig inte tex bara med att tapetsera om. Jag vill göra allt ihop och helst så fort som möjligt. 

Tapetsera om på alla väggar i lägenheten

Måla tak

Måla dörrkarmar

Slipa upp mitt parkettgolv och lägga ett lager vax

Byta golv i sovrummet, hallen och köket

Hel renovera köket och badrummet

Allt helt enkelt  !!!

Jag har inte funderat så mycket på någon speciell strategi på hur jag ska kunna fixa detta som jag har gjort när de gäller mitt resande 2011. Men jag fattar så mycket att de gäller att få fram mycket pengar även här. Till skillnad från mina resor så skulle jag kunna tänka mig att låna pengar för att kunna renovera lägenheten. Jag kommer aldrig att låna pengar för att resa, men till den egna bostaden är de många gånger en bra affär att låna pengar till investering i den. För de är så jag ser på de. De bästa vore ju såklart om jag först sparar ihop de och sen renoverar, men de behöver inte vara en dum idê att låna och sen betala av de på några år.

Detta känns långt borta, men när jag har genomfört  2011 års "dream" Så kanske drömmen om att fräscha upp mitt hem ligger närmare än man tror. Men de kan ju också vara så att jag får mersmak av alla resor och vill bara fortsätta med de. De skulle inte vara fel de heller. Vi får se hur de blir ?



Den tredje drömmen har med bostaden att göra också. Bli skuldfri. Tänk att inte behöva betal av bostads lånet till banken mer. Jag har ca 50 000 kvar att betala av. Sen är jag "nollställd". Jag betalar av ca 1000 kr i månaden nu om jag lägger ihop amortering och ränta. 1000  kronor månaden sparar jag allstå om jag skulle lösa mitt lån på denna bostaden. De minskar ju i alla fall för varje år som går så denna dröm blir säkert verklighet någon dag. Hoppas de i alla fall för 1000 kr i månaden de innebär ju, beroende på hur man ser de:

1000 kr mindre i hyra.

1000 kr mer att leva för i månaden.

1000 kr som jag kan spara mer i månaden till fler drömmar.

1000 kr till något annat än en utgift till banken.

  

När det kommer till drömmar som man drömmer om natten har jag några  i princip ständigt återkommande, den kommer i varierande former men är de mardrömmar så är de väldigt ofta som jag blir jagad av mördare med pistol eller kniv. Väldigt ofta så hinner jag vakna precis när mördaren har kommit ikapp mig så jag får nästan aldrig veta hur de går. Är de inte mardrömmar så händer de ibland att jag drömmer  om snygga brudar och då blir man ju lätt förbannad när man vaknar till och inser att de var bara en dröm när man drömde om att  Victoria Silvstedt var på väg att ge mig en kyss.

 


   

När det kommer till drömmar jag har om  framtiden på de yrkesmässiga planet så kan jag inte påstå att jag har några. Jobbet har aldrig varit de viktigaste i mitt liv. De betyder mycket för man kan inte förverkliga sina drömmar utan en stabil inkomst varje månad. De gör de betydligt svårare i min värld i alla fall. 

 Ekonomiskt oberoende har jag säkert haft som en dröm någon gång, men de känns mer som en vision och något som man inte riktigt kan säga att såhär ska du göra för att bli detta. Drömmen om att bli miljonär har jag och där har jag ganska mycket lösningar på hur jag ska kunna bli de. Om allt går som jag har tänkt mig och tror så är jag miljonär om senast 15 år. Blir de inte så då kan jag leva med de att jag bara gjorde ett försök, men de lyckades inte. Dom pengarna som jag satsar för att nå mina drömmar om att bli miljonär de är pengar som jag känner att jag har råd att förlora så jag riskerar inget med att försöka.


  



Jag har drömt mina drömmar om att bo i Stockholm ett år i sträck. Men de är inget jag funderar på längre. Bostads priserna är enorma och ju närmare Stockolm man kommer ju mer ouppnårligt blir de att kunna flytta dit. 

Jag har någon gång i mitt liv drömt om att bo i Norrland. Vet inte hur jag tänker kring de nu ? Ett år kanske, men sen skulle jag  nog vilja flytta igen. Vet inte varför , men de känns så bara.


De finns mycket jag drömmer om och snubblar jag över 100 miljoner någon gång så kanske jag kan förverkliga allt. 
De är inget man kan räkna med så man får försöka förverkliga de man kan. Föreverkliga mer drömmar så man får plats med nya.

Kram..






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE