De gäller verkligen att ta vara på livet.



Sitter här och funderar lite. De gäller verkligen att ta vara på livet. Man har ju bara ett, de går inte i repris och man vet inte när de tar slut. Jag har pratat lite med pappa nu på kvällen och han sa att en person som vi gemensamt kände har dött.  Detta var inte en person som var någon nära vän elller släkting till oss. Men jag brukade prata med honom när jag fick se honom på stan.

Alltid när jag får reda på att någon har dött som jag känner( lite eller mycket spelar ingen roll) så snurrar tankarna i mitt huvud väldigt mycket. Hur levde personen? Tog han vara på livet? Vad borde han ha gjort som han inte gjorde? Vad tror jag han hade gjort om han hade vetat att han skulle dö just detta året? De är ju något man inte kan veta. Man kan ju aldrig veta vilket år man kommer att lämna detta liv bakom sig. De enda man vet att man säkert har är nuet.

Tänk vad ofta de är som man tänker på att man vill göra så mycket i framtiden. Egentligen så kanske man borde sluta fundera över den för man vet ju inte om man lever i den framtiden som man går och tänker på eller drömmer om. Jag får alltid denna tanke när jag får reda på att någon jag känner har dött.

Var rädda om er och dom ni tycker om för du vet aldrig hur länge du eller dom du bryr dig om finns kvar i livet. Lev i nuet för de kan du vara säker på att du har och får uppleva.

Kram...





Anonym
11 November, kl. 17:42 | Blogg;

Bra sagt Daniel, så ska det vara! Kram/G

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE