2010 11 05

Sitter här och fixar och grejar lite med papper och sånt. Jag har ytterligare en arbetsdag framför mig, men de är några timmar kvar. Jag har ännu en gång sovit gott i natt och de är ju skönt. Hoppas de fortsätter så nästa vecka också trots att jag då har en vecka där jag ska ta mig upp 03:30 på morgonen.

Annars då ? Jag har fått ytterliggre räkningar och jag fortsätter att betala in dom så fort som dom kommer. Jag gör allt för att hålla min planering av min dröm vid liv som jag ska genomföra 2011. Jag tittar mycket på de och jag känner aldrig att jag behöver ge upp utan jag ser bara möjligheterna till att detta kommer nog att gå.  De känns så jäkla häftigt att jag vet hur jag ska göra för att lyckas ! De gäller bara att jag är stenhård mot mig själv och håller den planering som jag har gjort och funderat på så länge. De finns inget just nu som talar för att de inte ska bli som jag vill. De känns riktigt häftigt !!!!!! De känns också häftigt att drömmen är något som är fullt möjligt för lilla mig att genomföra. Jag fantiserar liksom inte eller svävar uppe i de blå. Allt känns bra med detta och jag behöver inte oroa mig för de känns som jag har tänkt på allt.


 

Snart är de dags för arbete, men de får bli lite mat först.

Kram..






Christina
11 November, kl. 17:48 | Blogg;

Hej Danne!

Nu får du inte fortsätta blogga om din "dröm" om du inte berättar vad det är. Jag ser fram emot att höra vad det är. snälla berätta



Kram Chrisitna



(vad fin du va i håret idag :)

barbro
11 November, kl. 22:08 | Blogg;

Din blogg är jättebra!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE