2010 11 03

Dag 2 av lite illamående. Jag ska ändå ta mig till jobbet senare idag. Jag börjar ju vid 17:00 tiden. Hade jag haft feber eller något lite allvarligare då hade jag stannat hemma, men inte för lite ont i magen och huvudvärk. Jag har annars sovit gott inatt också. Jag har den senaste tiden sovit så mycket att jag skulle nog inte kunna somna en enda sekund till mer i idag om jag försökte. Jag går här hemma och småpysslar lite med Mimmi (min fågel) och jag ska ta och göra rent  lite i badrummet. Jag surfar lite på internet. Jag kollar andra bloggar, lite på olika nyhetssidor och några av mina mail. De några som skriver att ni vill ha en I Love Dannebloggen t-shirt. Jag kan bara säga att alla som frågar kommer inte att kunna få en. Jag får 1-3 mail i veckan om de, plus några kommentarer ibland. De händer också att folk har frågat mig när dom har träffat mig. När jag väljer att lotta ut en får jag mellan 40 och 50 mail om detta. Jag tror ni fattar att jag inte kan dela ut en t-shirt till alla som säger att dom vill ha en. 

 Nu ska jag börja ta tag i de jag har tänkt få gjort idag innan jobbet.  

Jag ska gå ut och hämta lite mat och sen blir de lite småfix här hemma. Jag har ännu en gång tittat igenom min privat ekonomi. Jag gör detta ofta för jag vill verkligen lyckas förverkliga min dröm nästa år. Allt ser bra ut och de är skönt. De viktigaste är hela tiden att jag kan spara så mycket pengar som jag vill spara varje månad (helst mer). Jag kollar de lättast om de går på detta sättet.

Hur mycket utgifter har jag av:

Räkningar (Boende, försäkringar, internet, digital TV, telefon, TV avgiften och el)

Mat ( Mat ute och mat som jag köper hem)

Övrigt (Kläder, transport, mm.)

De som blir kvar efter att detta är betalt åker in på mitt drömkonto. Jag hoppas att allt planerade betalar sig och att när år 2011 är över så kan jag säga jag förverkligade min dröm. Hoppas att jag känner att allt slit var värt något. It's gotta be worth something.

Ni får ha en trevlig dag !

Kram





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE