Pappa kan nu kalla sig författare.

Min pappa kan från och med nu kalla sig författare. Han har nu släppt sitt första bok som heter KORALLEN FRÅN BANTAYAN. Jag har frågat honom flera gånger vad den handlar om, men han säger bara att jag får läsa boken. Jag står visst med i denna bok också.

Jag har ingen aning om vad denna handlar om. Jag vet bara lite bakrund till hur den blev till. Han börja skriva den för några årsen när han satt i sitt stora hus på Filippinerna. Han bosatte sig där för han ville bort från Sverige. Slippa stress och allt annat som finns här hemma. Han vile ner till sol och värme. Sen när han hade de för bra med massa pengar att röra sig med där nere eftersom allt är så billigt där, ja då blir han sugen på att göra något och då börjar han skriva denna bok som nu då är helt färdig. Jag får väl sätta igång att läsa min pappas bok som är på 378 sidor.

Är konstigt egentligen ? Pappa drömde länge om att komma bort ifrån Sverige. Han ville ner till solen. När hans dröm sen   blev förverkligad ja då tog de inte många månader innan han längta hem igen. Nu är han hemma och jag tror han jobbar mer än någonsin tidigare. Trots att de var de han ville slippa när han bosatte sig på Filippinerna.

Min pappa kan nu kalla sig för författare vilket jag vet att han känner sig väldigt stolt över.

I DRÖMMEN FÅR FANTASIN FRITT UTRYMME ATT BLANDA SIG MED VERKLIGHETEN.
De är en mening som min far har skrivit i hans första bok...


 
 


Mia
05 May, kl. 23:07 | Blogg;

Häftigt danne!

Lina
05 May, kl. 23:54 | Blogg;

Var kan man köpa boken då?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE